Noul BMW X5 M50d și echiparea BMW Individual

BMW X5 M50d

A treia generaţie a modelului Sports Activity Vehicle, care include versiunea M Performance BMW X5 M50d, ajunge în showroom-uri din 16 noiembrie 2013 – de la lansare vor fi disponibile produse specifice modelului de la BMW Individual şi gama de accesorii BMW originale.

Noul BMW X5 este pregătit să ajungă în showroom-uri începând cu 16 noiembrie 2013. Lansarea celei de-a treia generaţii a celui mai de succes Sports Activity Vehicle din lume va însemna şi prezentarea modelului M Performance BMW M50d M. Echipat cu cel mai puternic motor diesel cu şase cilindri dispuşi în linie din lume, tehnologia suspensiei care poartă amprenta M şi linia exterioară optimizate aerodinamic, BMW X5 M50d combină dinamica superioară pe şosea cu tracţiunea impecabilă în regim off-road.  Prețul de pornire pentru noul model este de 71.899 Euro fără TVA.

Opţiunile specifice modelului oferite de BMW Individual oferă soluții remarcabile de personalizare pentru o eleganță exclusivă, în timp ce noile produse din gama de accesorii Original BMW – concepute special pentru Sports Activity Vehicle – contribuie la sublinierea versatilităţii şi a caracterului practic.

BMW X5 M50d: dinamică fascinantă datorită preciziei M tradiţionale
Combinaţia unică între sportivitate, eficiență și ușurința utilizării cotidiene sunt reprezentative pentru noul BMW X5 M50d. Motorul diesel cu şase cilindri dispuşi în linie are un rafinament deosebit şi este echipat cu supraalimentare în trei etape şi injecţie directă common-rail. La o capacitate de 3,0 litri, motorul dezvoltă o putere de 280 kW/381 CP şi un cuplu maxim de 740 Nm.

Este un nivel de performanță pe care competiția îl poate oferi numai cu motoare cu cilindre mai mare care presupun un nivel mult mai mare de taxe și un consum crescut, dar și o scădere a agilității din cauza influenței negative a masei crescute pe puntea fața. Disponibilă standard, tehnologia BMW BluePerformance permite ca modelul M Performance să îndeplinească standardele de emisii EU6. Puterea propulsorului diesel este transferată la drum prin transmisia automată cu opt trepte şi tracţiunea integrală BMW xDrive.

Noul BMW X5 M50d dispune standard de suspensie Adaptive M, care include Dynamic Damper Control (control dinamic al suspensiei) şi suspensie pneumatică pe puntea spate, precum şi servodirecţie asistată electric. Pachetul opţional Dynamic de suspensie adaptivă cuprinde Dynamic Performance Control (control dinamic al performanţelor) şi stabilizare activă a ruliului Dynamic Drive, în timp ce la exterior se recomandă echipamente oferite standard precum jante M de 19 ţoli, din aliaj uşor, cu design „double-spoke“ dar și elementele aerodinamice de caroserie.

Agilitatea îmbunătăţită considerabil şi un timp de sprint 0-100 km/h de 5,3 secunde sunt combinate cu economia de combustibil, ameliorată cu mai bine de zece procente faţă de modelul anterior. Pentru noul BMW X5 M50d, consumul mediu de combustibil în ciclul de testare EU este de 6,7 l/100 km, în timp ce nivelul emisiilor CO2 este de 177 g/km.

Gama BMW Individual pentru noul BMW X5
Creată special pentru noul BMW X5, gama BMW Individual scoate și mai mult în evidență designul elegant, ambianţa luxoasă şi caracterul exclusiv. Procesul de fabricaţie al produselor BMW Individual dezvoltate pentru noul BMW X5 este susţinut de experiența valoroasă pe care BMW Group o are în crearea produselor de lux, dar și de alegerea unor materiale de o calitate remarcabilă. Designul şi finisarea acestor produse reflectă străduinţa pentru perfecţiune şi stil care cuprind fiecare detaliu.

De la prima privire, o culoare exterioară BMW Individual trebuie să sublinieze imaginea de exclusivism. Aplicarea a şapte straturi de vopsea şi adăugarea pigmenţilor speciali de culoare oferă efecte irizate interesante, o strălucire excepţională şi o profunzime de neegalat. Culorile BMW Individual disponibile pentru noul BMW X5 cuprind nuanţele luxoase Ruby Black metalizat şi Pyrite Brown metalizat. Strălucirea intensă a acestor versiuni de vopsea derivă din reflecţiile declanşate de pigmenţii roşii sau aurii aflaţi sub suprafaţă. O amprentă sportivă şi elegantă este conferită exteriorului şi de jantele BMW Individual de 20 de ţoli, din aliaj uşor, cu design V-spoke.

Selecţia atentă a materialelor şi prelucrarea cu accent pe detaliu contribuie la realizarea unei calităţi unice a echipării cu piele Merino cu granulaţie fină din portofoliul BMW Individual. Pentru aceasta, pielea aleasă cu grijă şi fără nici cel mai mic defect este supusă unui proces elaborat de argăsire înainte de a fi adaptată cu precizie. Datorită structurii naturale cu pori deschişi, precum şi suprafeţei moi, cu granulaţie fină, şi cusăturilor caracteristice, această piele este cu adevărat distinctivă.

Opţiunea de piele Merino cu granulaţie fină din portofoliul BMW Individual, cu caracteristici extinse, este disponibilă pentru noul BMW X5 în nuanţe Amaro Brown şi Criollo Brown. Cusăturile contrastante coloristic şi vipuşca din piele fină sunt detalii rafinate care reflectă nivelul ridicat al măiestriei. Designul elegant şi executarea desăvârşită rezumă calitatea benzilor decorative BMW Individual pentru interior, disponibile pentru noul BMW X5 în nuanţele Piano Finish Black şi Sen Light Brown. Suprafeţele acestora afişează calitatea înaltă a materialelor şi finisarea executată perfect. Gama BMW Individual va fi disponibilă din decembrie 2013.

Adaugati comentariu