Noul BMW X5 primește componente M Performance

Noul BMW X5 primește componente M Performance

Noul BMW X5 primește componente M Performance la puțin timp după debutul comercial.

Componentele exterioare M Performance din fibră de carbon dedicate prizei de aer pentru bara standard şi aripilor frontale îmbunătăţesc vizual secţiunea frontală.

BMW X5 M Performance

Autocolantele M Performance pentru pragurile laterale, de culoare negru mat, sunt disponibile pentru îmbunătăţirea suplimentară a aspectului exterior sportiv al automobilului.

BMW X5 M Performance

Jantele M de 20 de inchi, din aliaj uşor, cu design Star Spoke 748 M şi anvelope all-terrain sunt disponibile acum pentru a patra generaţie BMW X5. La fel și jantele M Performance de 22 de inchi, din aliaj uşor, cu design Start Spoke 749 M pot fi comandate pentru noul X5.

BMW X5 M Performance

Discurile de frână M Performance – perforate şi ventilate interior – care sunt mai mari decât frânele de serie (19 ţoli) pot fi comandate din pachetul M Performance.

La interior cu volanul M Performance, conducătorul are control în orice moment asupra direcției. Acest lucru se datorează zonei de manevrare acoperită cu Alcantara cu aderenţă ridicată, cu punct de sprijin al mâinilor foarte mari şi subliniere specială pentru stabilitate excelentă şi un sentiment direct al direcţiei.

BMW X5 M Performance

Accesorii BMW Originale vor fi disponibile la timp pentru lansarea pe piaţă la nivel mondial a BMW X5 în martie 2019.

Adaugati comentariu