Noul BMW X6 a ajuns din greșeală pe internet. Cum arată SUV-ul coupe?

Noul BMW X6 (4)

Niciun producător nu mai poate ține o mașină nouă secretă până în momentul prezentării oficiale. Modelele ajung prea devreme pe internet. Se întâmplă și cu noul BMW X6. Trei fotografii i-au pus pe jar pe fanii brand-ului.

BMW X6 primește și el, așa cum era de așteptat, o grilă mult mai mare, familiară deja de la noul SUV BMW X7 și noua limuzină Seria 7. O grilă care a provocat o serie de glume printre fanii modelelor. În plus, grila pare să prezinte un sistem de iluminare din interior.

Noul BMW X6 (3)

Imaginile care au ajuns deja pe internet dezvăluie mașina din unghiurile relevante. În partea din spate se poate observa linia plonjată a acoperișului și spatele tipic de SUV coupe, dar stopurile primesc un desen nou cu aspect tridimensional.

Sub capota lui X6 vor ajunge motoarele noii generații X5, dezvăluite anul trecut. Astfel, se vor regăsi în gamă un motor de 3.0 litri cu 340 de cai putere, sub capota versiunii BMW 40i xDrive, un diesel de 3.0 litri cu 265 de cai putere, trecut în contul lui BMW 30 d xDrive și un diesel de 3.0 litri cu 400 de cai putere, rezervat versiunii BMW M50 d, plasat în vârful gamei, testat în iarna trecută și de echipa AutoExpert.

Noul BMW X6 (2)

În gamă va ajunge, la o data ulterioară, și o versiune cu sistem de propulsie plug-in hybrid, cu o autonomie electrică de până la 80 de kilometri. Rival pentru Mercedes-Benz GLE Coupe și Audi Q8, noul BMW X6 va fi prezentat în această săptămână.

Adaugati comentariu