Noul Castrol Learning Campus amplifică oportunitățile de instruire și dezvoltare pentru service-urile auto

Castrol

Castrol a lansat noul Castrol Learning Campus, o platformă digitală de ultimă generație destinată service-urilor auto și distribuitorilor.

Platforma ușor de folosit a fost creată pentru a perfecționa abilitățile, a permite personalului să se conecteze cu colegii, a spori perspectivele de carieră și a îmbunătăți performanțele profesionale, precum și pentru a împărtăși informații despre cele mai recente produse și servicii Castrol.

Poate fi accesată o gamă largă de module antrenante și intuitive, toate personalizate pentru utilizatori individuali – de la tutoriale tehnice pentru tehnicieni și manageri de service, până la sesiuni video pentru agenți de vânzări și personalul care interacționează direct cu clienții, în vederea îmbunătățirii serviciilor și facilitării creșterii vânzărilor.

Modulele antrenante și intuitive sunt adaptate utilizatorilor individuali, de la tehnicieni auto și manageri de service, până la distribuitori și agenți de vânzări

Noua platformă de învățare a fost creată pentru a fi accesată rapid și ușor de pe orice dispozitiv, prin intermediul unei singure aplicații web, fără ca utilizatorii să fie nevoiți să rețină date de conectare multiple. Conținutul interactiv le permite utilizatorilor să învețe în propriul ritm, atunci și acolo când le este convenabil, în timp ce conținutul proaspăt va asigura actualitatea permanentă a materialelor de învățare.

Te-ar putea interesa si

Castrol și Sprint Power colaborează la un proiect pentru dezvoltarea modulelor de baterie cu încărcare ultra-rapidă pentru vehicule electrice și hibrid

Modulele Castrol includ îmbunătățirea nivelelor de servicii pentru clienți, însușirea cunoștințelor despre produse și extinderea abilităților tehnice

Gavin Collis, Future Skills and Learning Lead la Castrol, a declarat: „Castrol Learning Campus îi va ajuta pe cei care lucrează în rețeaua noastră de service-uri auto și distribuitori să devină mai încrezători și să-și îmbunătățească performanța. Fie că vorbim despre îmbunătățirea nivelelor de servicii pentru clienți, însușirea cunoștințelor despre produse și extinderea abilităților tehnice, utilizatorii vor beneficia, cu siguranță, de educație online oferită de un partener în care pot avea încredere.”

Ajută personalul să își însușească cunoștințe și să-și perfecționeze abilitățile, în vederea îmbunătățirii perspectivelor de carieră

Platforma Castrol Learning Campus este derivată din platforma existentă de învățare Castrol Academy. Toate informațiile utilizatorilor și modulele existente, inclusiv progresul utilizatorului și detaliile privind certificarea, au fost transferate automat pe Castrol Learning Campus, pentru a asigura o experiență de operare fără cusur. Site-urile web Oil Essentials, iLearning și Castrol Zoom au fost, de asemenea, încorporate în noua platformă e-learning, permițând utilizatorilor să acceseze toate materialele de învățare într-un singur loc.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top