Noul Chrysler 200 – fiul lui Sebring

Chrysler a lansat noul model 200. Acesta este de drept urmașul lui Sebring, dar compania prin politica sa de denumiri, a decis să se renunțe la vechea titulatură, alegând varianta codării numerice pentru noile modele.

Grupul Chrysler a lansat modelul 2011 al sedanului său mediu, botezat 200. Cu un salt important la capitolul aspect, atât interior, cât și exterior, 200 este o variantă interesantă pentru clienții ce urmăresc stilul și rafinamentul, totul la un preț foarte rezonabil. Chrysler oferă tehnologii inovatoare, o multitudine de sisteme de siguranță și o echipare standard foarte bogată.

Toate sistemele care echipează noul 200 sunt fie noi, fie îmbunătățite, modelul căpătând astfel o puternică identitate proprie, într-un segment foarte pretențios al sedanurilor de dimensiuni medii. De asemenea au fost modificate toate elementele caroseriei. pentru a aspect un model cât mai interesant și atractiv.Grila față de bucură de noul logo Chrysler, în vreme ce peste tot întâlnim LED-uri.

Noul tren de rulare este constituit dintr-un propulsor de 2,4 litri care face pereche fie cu o trasmisie automată cu patru trepte, fie cu una cu șase trepte de viteză, poziționată transaxial. Pentru cei pretențioși va fi disponibil și un propulsor V6 de 3,6 litri – Pentastar, cuplat la o trasmisie automată cu șase trepte. Chrysler promite de asemenea că modelul va avea o manevrabilitate mult îmbunătățită față de predecesorul său și va genera un nivel mai redus al zgomotelor și vibrațiilor.

Interiorul va beneficia de materiale și finisaje de foarte bună calitate. Planșa de bord a fost la rândul ei redesenată, în vreme ce scaunele au primit imbunătățiri pentru a spori confortul oferit clientilor Chrysler care vor urca la volan.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top