Noul Citroen C3 de la 10.890 Euro

Citroen a lansat noul C3 în România și a anunțat prețul de bază pentru acesta. Motorizările diversificate și cele 3 variante de echipare, oferă posibilitatea oricui să-și configureze după plac, noul C3.

Noul Citroen C3 este disponibil si in showroom-urile Marcii din Romania, la un pret incepand de la 10.890 euro TVA inclus, valabil pentru C3 1,1i 61 CP, nivel de echipare City!  Disponibil cu 3 niveluri de echipare (City, Confort si Exclusive), noul C3 prezinta toate argumentele pentru a-si seduce clientii de la prima vedere.

Noul C3 vine si cu o oferta unica si inedita, datorita parbrizului Zenith, disponibil ca optiune pe nivelul Confort si in dotarea standard pe nivelul Exclusive. Dincolo de luminozitatea si vizibilitatea deosebite oferite gratie suprafetei vitrate extinse, parbrizul Zenith ofera o experienta unica la volan, prin senzatia de libertate si deschidere.

Indiferent de nivelul de echipare, siguranta la bord este primordiala. Astfel, noul C3 dispune inca de la primul nivel de echipare, in standard, de ABS, de sistemul de asistenta la franarea de urgenta, de repartitor electronic la franare si de aibag-uri frontale si laterale. Pentru a completa seria dotarilor din domeniul sigurantei pasagerilor, noul C3 propune in optiuni ESP-ul, incepand cu nivelul Confort, precum si aibag-uri tip perdea fata – spate in dotarea standard pe niveluri Confort si Exclusive.

Noul Citroen C3 dispune de motorizari ecologice si economice: 3 motorizari diesel (HDi 70 CP, HDi 90 CP cu filtru de particule si HDi 110 cu filtru de particule) si 4 motorizari pe benzina Euro V (1.1i 61 CP, 1.4i 75 CP, VTi 95 CP si VTi 120 CP). Toate sunt asociate unor cutii de viteze manuale in 5 trepte cu exceptia motorului HDi 110 CP asociat unei cutii in 6 trepte si a motorului VTi 120 care ofera optiunea unei cutii automate in 4 rapoarte.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top