Noile Citroen C4 și e-C4: primele imagini și informații oficiale

C4&e-C4 (2)-autoexpert.ro

Citroen a prezentat oficial noua generație a modelului compact C4, care pentru prima dată va dispune și de o versiune complet electrică e-C4.

Noul Citroen C4 se prezintă cu o alură complet nouă și o siluetă de SUV Coupe. Proaspăt lansatul model C4 și e-C4 înlocuiește actualul C4 Cactus, dar și vechiul hatchback C4 care a ieșit din fabricație în 2018.

Citroen propune pentru noul model trenuri de rulare clasice cu motoare benzină și diesel, dar și o versiune complet electrică ce va purta numele de Citroen ë-C4. Citroen încă nu a comunicat date tehnice complete despre versiunea electrică a noului model C4, dar ne putem aștepta la o autonomie de peste 300 km.

Citroen ë-C4 se va alătura familiei de modele electrificare propuse deja de marca franceză: C5 Aircross Hybrid, Ami, e-Jumpy și e-Space Tourer.

Citroen pune accent pe confort, noul model folosind suspensie cu amortizare hidraulică progresivă și scaune Advanced Comfort. De asemenea, ne putem aștepta la o calitate crescută a materialelor folosite la interior.

Mai multe detalii tehnice vor fi oferite pe 30 iunie, data lansării oficiale pentru noul model Citroen C4 și e-C4.

Test drive Citroen C4 Cactus 1.2

Via Citroen

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top