Noul CR-V hibrid și Jazz X-Road, vârfuri de lance în ofensiva Honda la Geneva

Honda CR-V Hibrid

În trei direcții țintește Honda la Salonul Auto de la Geneva din luna martie: hibrid, electric și sport. În Elveția, niponii aduc versiunea hibridă a noului CR-V, o versiune mai îndrăzneață a lui Jazz, Jazz X-Road, și mașina care va alerga pe circuit, Honda Civic Type R TCR.

Noua Honda CR-V debutează pe pământ european și va fi disponibilă în premieră în versiune hibridă, ridicând standardele de eficiență, calitate și rafinament.

Niponii aduc la Geneva și un trio electric, care include conceptul Urban EV, prezentat la Frankfurt, în septembrie 2017, conceptul Sports EV, prezentat la Tokyo în octombrie, și NeuV, prezentat la CES, în noiembrie, toate oferind o perspectivă a unui viitor cu emisii zero.

Honda Urban EV

La Geneva, Honda va expune în premieră și noul Civic Typer R TCR, care va debuta în sezonul inaugural WTCR (World Touring Car Cup). Aceasta va lua loc la standul japonezilor alături de alte mașinării din motorsport ale companiei, cum ar fi NSX GT3, dar și moticicleta care a câștigat sezonul trecut din MotoGP.

2018 Honda Civic TCR

Jazz X-Road este o altă apariție interesantă a niponilor. Concepută ca o versiune mai robustă a micului Jazz, X-Road vine cu un motor de 1.3 litri, cuplat la o transmisie manuală sau opțional automată CVT. Firea sa aventuroasă este subliniată de protecțiile din plastic de deasupra roților și de scuturile argintii din față și din spate. Mașina primește și jante din aliaj de 16 inci.

Adaugati comentariu