Noul exterior al Opel Corsa

Întotdeauna se întâmplă ceva la Corsa: totul s-a schimbat sub exteriorul acestui model în 2010 – şasiul, sistemul de direcţie şi gama de motorizări. Din ianuarie 2011, renumitul autovehicul de dimensiuni mici de la Opel primeşte o nouă garderobă.

Un exterior transformat îi conferă un aspect mai sportiv, mai expresiv, făcându-l uşor de identificat ca membru al celei mai recente game de autovehicule Opel. Un nou Corsa ecoFLEX, 1.3 CDTI ce dezvoltă o putere de 70 kW şi 95 CP este introdus în această gamă, având tehnologia Start/Stop ca dotare standard. Versiunea cu trei uşi necesită numai 3,5 litri de carburant diesel la 100 km şi are, prin urmare, emisii de numai 94 g/km CO2.

Pentru a fi conectat cu lumea, Corsa este prevăzut cu un nou sistem multimedia infotainment cu şapte difuzoare de 4×20 waţi. Denumit “Touch & Connect”, acest sistem flexibil este dotat cu un ecran tactil de 5 inch, Bluetooth, iPod şi conexiuni USB. Dispune de conexiuni universale, este uşor de folosit şi are toate dotările moderne încorporate, la un preţ foarte avantajos. 

Noi culori şi decoruri moderne sunt disponibile pentru interior şi exterior. Pe lângă o nuanţă modernă de gri cărbune, interiorul poate fi amenajat cu decoruri mai expresive Tabasco Orange sau Steel Blue. Noua paletă de culori pentru exterior cuprinde o nuanţă off-white  Guacamole delicată, un verde Grasshoper atractiv şi un roşu Henna îndrăzneţ. 

De asemenea, gama de culori de succes caracterizată prin versiuni speciale, sport este îmbogăţită prin noul pachet opţional „Linea”, caracterizat prin două linii late care se întind de-a lungul caroserie, cu roţi de 17 inch şi carcasele oglinzilor exterioare în culori asortate. 

Un nou pachet „Linea” a fost creat pentru a atrage clienţi mai tineri care doresc să îşi personalizeze autovehiculul Corsa. Acesta este caracterizat prin două dungi mari albe sau negre de-a lungul caroseriei. Culoarea jantelor de 17 inch şi a capacelor oglinzilor laterale se asortează cu dungile.

Versiunea OPC de 141 kW/192 CP este cel mai performant model din familia Corsa şi a fost, de asemenea, reconceput pentru a se potrivi cu noua gamă Corsa, în special datorită noilor faruri şi noii grile.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top