Noul Fiat Tipo pornește de la 10.999 euro cu tva inclus

Fiat Tipo

Noul Fiat Tipo pornește de la un preț de 10.999 euro cu tva inclus. Acesta beneficiază de o versiune limitată în momentul lansării, numită Opening Edition oferită la prețul de 12.500 euro cu tva inclus.

Tipo este disponibil cu patru echipări – Tipo, Pop, Easy și Lounge la care se adaugă versiunea de lansare Opening Edition. Echiparea de bază Tipo, combinată cu motorizarea pe benzină de 1,4 litri și 95 CP, este disponibilă de la 10.990 euro. Aceasta include aer condiționat, geamuri față electrice, radio cu MP3, port USB și intrare auxiliară, servodirecție electrică Dual Drive și funcție City.

Echiparea de bază poate fi combinată cu motorizarea pe benzină de 1,4 litri și cu cea diesel de 1,3 litri. Aceastea oferind un raport preț/calitate foarte atractiv pentru cei ce doresc o mașină solidă mediu dotată.

Noul Fiat Tipo pornește de la 10.999 euro

Echiparea Pop aduce în plus scaun șofer reglabil pe înălțime, banchetă fracționabilă 60/40%, airbaguri laterale și cortină. Versiunea de lansare Opening Edition este configurată pe baza echipării Pop. Aduce în plus Bluetooth și comenzi audio pe volan, carcase oglinzi în culoarea caroseriei, faruri de ceață, proiectoare de ceață. De asemenea are jante de aliaj de 16 inch, geamuri spate electrice, inserții cromate și calandru cromat. Prețul versiunii 1.4 95 CP.

De la echiparea Easy în sus este disponibil sistemul multimedia Uconnect cu radio cu MP3 și ecran tactil de 5 inch, ce permite conectarea tuturor device-urilor posibile (media player, iPod, iPhone, alte smartphone) prin
intermediul portului USB sau Aux-In, în timp ce echiparea de top Lounge oferă suplimentar climatizare automată, senzor de ploaie, cotieră spate cu spațiu de depozitare, pilot automat și display TFT pe tabloul de bord.

Opening Edition este de 12.500 euro cu TVA inclus

Lista de opțiuni este numeroasă, iar echipamentele opționale se pot comanda la prețuri moderate. La
echipările Pop și Easy, aerul condiționat automat costă 437 euro, pilotul automat doar 84 euro. Sistemul multimedia cu ecran tactil de 5 inch se poate comanda și la Tipo și Pop contra 504 euro.

Cu excepțiaechipării de bază, se poate opta pentru sistem de navigație cu MP3, ecran tactil de 5 inch, port USB, Aux-In și Bluetooth (1.092 euro), scaune încălzite față (185 euro) sau senzori de parcare spate (252 euro).

Te-ar putea interesa si

Cum conduci iarna? CINCI SFATURI UTILE

Sunt disponibile șase vopsele metalizate: Bronzo Magnetico, Nero Cinema, Dark Blue, Rosso Amore, Grigio Maestro și Grigio Colosseo. Primele două versiuni „Tipo” și „Pop” rulează pe jante de 15 inch, în timp ce Easy, Opening Edition și Lounge au jante de 16 inch. Opțional, se pot comanda chiar și jante de 17 inch (756 euro).

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top