Noul hatchback Skoda Scala acum și în România

Noul hatchback Skoda Scala este disponibil şi în România, având un preţ de pornire de 15.415 euro şi o motorizare de bază de 1.0 l şi 115 CP.

Anul trecut, Skoda a dezvăluit primele detalii referitoare la noul model Scala. Este un hatchback din clasa compactă ce va înlocui modelul Rapid Spaceback şi care va concura pe piaţă cu VW Golf.  Designul noului Scala este primul din gamă care se inspiră din conceptul Vision RS.

 

 

Rivalul Golfului

Scala este prima Skoda care dispune de cea mai nouă generaţie de sisteme de infotainment, cu ecranul poziţionat la înălţime mai mare, în câmpul vizual imediat al şoferului. Skoda Scala se mai remarcă şi prin spaţiul generos de la interior şi portbagajul cel mai mare din clasă, de 467 de litri.

Spaţiul mare de la interiorul modelului Skoda Scala este accentuat în manieră plăcută de iluminarea ambientală cu lumină albă sau roşie, după preferinţe. Un plus de rafinament conferă nuanţele calde şi cusăturile contrastante de pe tapiţerie. Scaunele pot fi acoperite opţional cu tapiţeria din microfibră.

Nou model are o lungime de 4.362 de milimetri, lăţimea de 1.793mm şi o înălţime de 1.471mm. Ampatamentul lung, de 2.649mm, conferă modelului Skoda Scala o habitabilitate excelentă şi caracteristici dinamice remarcabile.

Standarde ridicate de siguranţă, fără compromisuri: Skoda Scala este echipată cu faruri şi blocuri optice spate full-LED, pentru condiţii optime de siguranţă şi vizibilitate excelentă. Atmosfera plăcută de la interior este accentuată de iluminarea ambientală cu LED.

Afla mai multe despre conceptul Skoda Vision RS

Două motorizări

Pentru piaţa din România, Skoda Scala va avea un preţ de pornire de 15.415 Euro cu TVA inclus şi un preţ maxim de 21.276 Euro. Momentan, sunt disponibile două versiuni de echipare, Ambition şi Style.

Gama de motoare este compusă din două propulsoare, pe benzină (1.0 TSI) şi diesel (1.6 TDI). Ambele vin standard cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte, opţională pentru diesel fiind transmisia DSG cu şapte viteze.

MOTORIZĂRI

NIVEL DE ECHIPARE
( pret in euro, TVA inclus)

Putere
Transmisie Ambition Style
Benzină
115 CP
Manual 6 trepte 15.415 16.716
 
Diesel
115 CP
Manual 6 trepte
DSG7
18.526
19.997

21.276

Adaugati comentariu