Noul Honda CR-V – prețuri în România

Noul Honda CR-V - prețuri în România

Noul Honda CR-V – prețuri în România – Noul model Honda CR-V va fi lansat pe piața din România începând cu luna Octombrie 2018, iar una dintre noutățile modelului o reprezintă dotarea standard pe toate nivelele de echipare a sistemul de siguranță Honda SENSING (unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranță din industrie).

Pachetul Honda SENSING este format din 8 sisteme de siguranță activă printre care regăsim Cruise Control Adaptiv-Inteligent, Low-Speed Following, Sistem de frânare pentru atenuarea coliziunilor,Sistem de avertizare părăsire bandă de circulație sau limitator inteligent de viteză.

Noul model Honda CR-V este produs în Japonia și va fi disponibil cu motorizarea pe benzină 1.5 VTEC TURBO și transmisie manuală (173 CP) sau cu transmisie automată (CVT) și 193 CP. Modelul va fi disponibil atât cu tracțiune față cât și cu tracțiune integrală, și, în premieră pentru CR-V, va fi disponibilă și o versiune cu 7 locuri.

Noul Honda CR-V – prețuri în România

Prețul de lansare pentru noul model este de 27.000 € cu TVA inclus, valabil pentru varianta de echiparea Elegance cu tracțiune față si transmisie manuală (Elegance 1.5 VTEC Turbo MT (2WD)). Printre dotările standard ale acestei variante de echipare se numără: lumini de zi cu LED, faruri LED, Jante aliaj 18″, sistem audio Premium cu 8 difuzoare și subwoofer.

Varianta superioară de echipare Executive pornește de la 35,750 € pentru transmisia manuală (respectiv 38,250 € pentru varianta automată CVT) și extinde gama de dotări de confort cu tapițerie din piele, plafon panoramic din sticlă cu deschidere, portbagaj electric cu deschidere Hands-free, volan încălzit, scaun pentru șofer reglabil electric pe 8 direcții cu memorie și sistem de iluminare în curbă.

Adaugati comentariu