Noul Hyundai Kona Hybrid – Informații oficiale și fotografii noi

Noul Hyundai Kona Hybrid (6)

Noul Hyundai Kona Hybrid poate fi comandat acum în Europa. Așa cum a promis atunci când a făcut publice primele informații despre noua versiune, constructorul sud-coreean revine cu informații.

Sosit la scurt timp de la dezvăluirea noului Ioniq, noul Kona Hybrid era pasul firesc în gama asiaticilor. Noua opțiune de mobilitate eco primește motorul 1.6 GDI cu patru cilindri, 105 cai putere și 147 Nm, care lucrează în tandem cu motorul electric sincron de 43,5 cai putere și 170 Nm, pentru un total de 141 cai putere și 265 Nm. sistemul este cuplat la o transmisie automată cu dublu ambreiaj și șase rapoarte, cu mod Sport și padele pe coloana de direcție incluse.

Noul Hyundai Kona Hybrid (4)

Mașina vine cu o baterie litiu-ion-polimer cu o capacitate de 1,56 kWh.

La bordul lui Kona Hybrid, sistemul opțional Audio Video Navigation redă informațiile relevante pe ecranul tactil de 10.25 inci și permite controlul vocal în șase limbi. Ecranul poate fi personalizat oferind două versiuni diferite ale redării.

Mașina vine standard cu sistemul multimedia Display Audio și ecran de 7 inci, care permite conexiune Android Auto și Apple CarPlay.

Noul Hyundai Kona Hybrid (11)

Instrumentarul de bord digital include un ecran de 4,2 inci, iar opțional, poate fi comandat și un head-up display, care proiectează datele referitoare la rulare în câmpul vizual al șoferului. Se poate comanda contra cost și sistemul de încărcare prin inducție a telefoanelor mobile.

Cabina noii versiuni poate fi personalizată cu accent albe și negre lucioase, iar clienții pot comanda scaune îmbrăcate în textil și piele sau în piele neagră și cusături contrastante albe. Sunt disponibile și nuanțe vibrante ca portocaliu, lime și roșu. Clientul de Kona poate primi și volan încălzit, scaune încălzite și ventilate, funcții opționale pentru locurile din spate.

Noul Hyundai Kona Hybrid (9)

Hyundai trece în contul noului Kona Hybrid și un look actualizat. Apare în gamă și culoarea Blue Lagoon, în combinație cu un acoperiș negru. Sunt disponibile alte 26 de combinații de culori, iar clienții își pot alege și jante cu dimensiuni între 16 și 18 inci.

Și Kona Hybrid este echipa cu tehnologia Hyundai SmartSense, care include o serie de sisteme de asistență care fac mașina mai sigură. Șoferii beneficiază opțional de Front Collision Warning și Avoidance Assist cu funcție de detectare a bicicliștilor și pietonilor. Tot opțional se poate comanda și Smart Cruise Control (SCC) cu funcție Stop & Go, dar și Lane Following Assist. Frâna electronică de parcare este standard.

Mașina poate fi comandată începând cu această lună.

Adaugati comentariu