Noul Hyundai Santa Fe vine în februarie

Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe va fi prezentat luna viitoare, înaintea expunerii modelului la Salonul Auto de la Geneva din luna martie. Ajuns la cea de-a patra generație, SUV-ul sud-coreean apare într-o fotografie teaser.

Cel mai longeviv model Hyundai pe bătrânul continent, Hyundai Santa Fe avea nevoie de o generație nouă, actuala rămânând pe piață nu mai puțin de 6 ani. Asiaticii vor actualiza crossover-ul pentru ca acesta să se încadreze perfect într-o gamă în care, între timp, și-au făcut apariția Tucson și Kona. Imaginea teaser arată că viitorul Santa Fe va prelua elemente de design de la frații mai mici.

“Santa Fe este unul dintre cele mai importante autovehicuile ale gamei noastre; în România, modelul va fi disponibil pentru comercializare în același timp cu toate piețele europene”, a declarant Teodor Brusalis, Director Executiv Hyundai România.

OFICIAL: Faceți cunoștință cu Hyundai Kona –

Doza de stil în segmentul SUV-urilor

de clasă mică

Sud-coreenii nu dezvăluie multe despre viitorul Santa Fe, dar anunță că acesta va integra cele mai recente sisteme de siguranță, printre care avertizarea în cazul unei coliziuni iminente cu frânare de urgență și o monitorizare a banchetei din spate, care îl anunță pe șofer dacă pe banchetă se află cineva, o premieră în industrie.

Venit pe lume în 2001, Hyundai Santa Fe și-a adjudecat nu mai puțin de o treime din vânzările de 1,2 milioane de unități din Europa.

Adaugati comentariu