Noul Hyundai Tucson: informații și fotografii oficiale

Hyundai a prezentat oficial noua generație a SUV-ului Tucson. Cu un look futurist ce impresionează în special prin partea frontală unde blocurile optice LED au fost integrate direct în grila radiatorului.

Hyundai a prezentat primele imagini oficiale cu noua generație Hyundai Tucson. Noul SUV marchează introducerea unui nou design, diferit de stilul actual. Noua generație are dimensiuni ușor mai mari, crescând cu 20 mm în lungime, 15 mm în lățime și 5 mm în înălțime.

Însă, cel mai interesant element este integrarea blocurilor optice în grila frontală, un element numit de constructorul coreean Parametric Hidden Lights.

Farurile LED sunt practic integrate în elementele grilei frontale, iar atunci când sunt stinse nu pot fi deosebite de restul grilei. În spate, stopurile sunt legate de o bandă LED.

La interior, Hyundai a eliminat majoritatea butoanelor fizice, mizând pe comenzi digitale. Consola este dominată de un display tactil de 10.25 inch, iar un alt ecran de 10.25 inch ține loc de planșă de bord.

În ceea ce privește motorizările sunt anunțate șase propulsoare, toate având capacitatea cilindrică de 1.6 litri. Se poate alege unitatea T-GDI de 150 CP, versiuni mild-hybrid de 150 sau 180 CP și un hibrid clasic de 230 CP. Hyndai oferă și un motor diesel 1.6 CRDI de 115 CP sau mild-hybrid de 136 CP.

Transmisia este asigurată de o cutie de viteze manuală cu șase trepte sau automată cu șapte trepte.

Ulterior va exista și o versiune plug-in hybrid ce oferă 265 CP bazată tot pe motorul 1.6 T-GDI, însă aceasta va fi lansată în 2021.

Via Hyundai

Adaugati comentariu