Noul Jaguar XJ este în România

Noul Jaguar XJ a fost lansat oficial în România de către Premium Auto, importatorul oficial al mărcii. „Nava amiral a gamei își schimbă radical atât forma, cât și filosofia de abordare.” – a declarat Mihai Ivanescu, Director și Președinte al Consiliului de Administrație.

Premium Auto, importator Jaguar Land Rover și parte a Tiriac Holdings, a lansat oficial în România, noul XJ. Evenimentul a fost organizat în cel mai mare showroom Jaguar din țară și a beneficiat de prezența unui număr mare de invitați de marcă din toate domeniile – oameni de afaceri, autorități, celebrități și reprezentanți mass-media.

“Acum, la 75 de ani de la prima apariție Jaguar, asistăm la un nou eveniment emblematic pentru marca Jaguar, deoarece nava amiral a gamei își schimbă radical atât forma, cât și filosofia de abordare.” – a declarat Mihai Ivanescu, Director și Președinte al Consiliului de Administrație Premium Auto. Elegant, sportiv și sofisticat, noul Jaguar XJ aduce un spirit nou și îndrăzneț printre automobilele de lux. El oferă un melanj seducător între un design uimitor, o performanță care taie respirația și inginerie fără compromis.

Noul Jaguar XJ este disponibil în două variante – cu ampatament standard sau lung. Modelul cu ampatament lung dispune de un spațiu mai generos și mai rafinat pentru pasagerii din spate prin cei 125 de mm în plus, care oferă un confort suplimentar picioarelor. Noul XJ poate fi achiziționat la un preț începând cu 65.000 Euro + TVA.

Adaugati comentariu