Noul Jeep Wrangler: Primele imagini cu interiorul

Primele imagini cu interiorul noului Jeep Wrangler au fost publicate de constructorul american în avanpremiera debutului oficial de la Los Angeles Auto Show, pe 29 noiembrie.

Noul Wrangler primește un ecran de 5 inch pe consola centrală; versiuni mai generoase cu 7 și 8,4 inch se află, de asemenea, pe lista de opțiuni. Instrumentația este, de asemenea, parțial digitalizată, un ecran de 3,5 inch dedicat computerului de bord fiind încadrat de ceasurile clasice de bord. Contra cost este disponibilă și o versiune mai mare, de 7 inci, alături de unsistem de pornire și acces fără cheie Keyless Entry și de un soft top acționat electric.

Din punct de vedere tehnic totul va fi nou, iar Jeep va construi noua iterație a legendei off-road pornind de la o platformă complet nouă. Jeep va apela la un mix de materiale, respectiv la oțel și aluminiu, pentru construcția noului Wrangler.

La nivel estetic, noul Wrangler rămâne fidel originalului. Printre noutăți remarcăm blocurile optice cu tehnologie LED și aerodinamica îmbunătățită, parbrizul rabatabil pentru puriștii offroad-ului și zeci de combinații de culori pentru uși, plafon și windscreen. Mopar, divizia oficială de accesorii a grupului Fiat Chrysler Automobiles, a dezvoltat pentru noul Jeep Wrangler peste 200 de accesorii de performanță și design.

jeep-wrangler-2018-interior-2

Adaugati comentariu