Noul Lamborghini Huracan Evo Spyder – Informații și fotografii oficiale

Noul Lamborghini Huracan Evo Spyder (18)

Noul Lamborghini Huracan Evo Spyder a fost dezvăluit înaintea debutului public programat pentru Salonul Auto de la Geneva de luna viitoare. Italienii au pus în Spyder-ul Huracan un motor V10 de 5,2 litri, preluat de la Huracan Performante și au trecut în dreptul său cifre impresionante.

Astfel, noul Lamborghini Huracan Evo Spyder, care i se alătură versiunii coupe, primește 640 de cai putere și un cuplu de 600 Newton metri, pentru o accelerație de la 0 la 100 km/h în doar 3,1 secunde și o viteză maximă de 325 km/h.

Noul Lamborghini Huracan Evo Spyder (14)

Huracan Evo Spyder promit o dinamică de excepție, pentru că LDVI (Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata) controlează resursele și setările, anticipând următoarea mișcare a șoferului, procesând informațiile în timp real și monitorizând condițiile exterioare prin intermediul suspensiei active și sistemului de tracțiune integrală. Sistemul este capabil și să recunoască intențiile celui aflat la volan, cu ajutorul direcției, al frânării și al accelerației, dar și al modului de rulare ales.

Noul Lamborghini Huracan Evo Spyder (7)

Noul model are la bază platforma LPI (Lamborghini Piattaforma Inerziale) 2.0, lansată odată cu versiunea coupe. Modul de rulare preferat poate fi selectat prin intermediul sistemului ANIMA. Trei moduri sunt disponibile: STRADA, SPORT și CORSA.

Lamborghini a optimizat fluxul de aer în cabină, asigurând un confort sporit celor aflați la bord, care se pot bucura de acustica specială a motorului V10 aspirat.

Noul Lamborghini Huracan Evo Spyder (17)

Ca și versiunea coupe, modelul decapotabil primește o bară nouă și prize de aer mai mari, în timp ce partea posterioară este inspirată de mașinile de curse. Tot acolo se află un nou sistem de evacuare. Profilul, atunci când mașina are acoperișul ridicat, este aproape identic cu cel al coupe-ului. De 17 secunde are nevoie acoperișul pentru a fi ridicat și coborât complet, la viteze de până la 50 km/h.

Gama include noua culoare Verde Selvans.

Noul Lamborghini Huracan Evo Spyder (10)

Șoferul primește finisaje noi, cu alcantara și piele și cusături verzi. O serie de pachete, cum ar fi Carbon Forged Composite sau Carbon Skin, schimbă imaginea cabinei. Informațiile referitoare la rulare și funcțiile noului sistem multimedia sunt redate pe ecranul tactil nou de 8,4 inci.

Supercarul produs la Sant’Agata Bolognese primește jante de 20 de inci și anvelope Pirelli P Zero.

Primii clienți își vor primi noul Lamborghini Huracan Evo Spyder în primăvara acestui an. În Europa, noul Spyder costă 202.437 de euro, fără TVA.

Adaugati comentariu