Noul Land Rover Discovery Sport – Informații și fotografii oficiale

Noul Land Rover Discovery (39)

Land Rover Discovery Sport se transformă. Primește o cabină mai confortabilă și cea mai nouă generație a sistemului multimedia InControl Touch Pro, o banchetă care se pliază 40:20:40 pe al doilea rând și sisteme de rulare electrificate.

Noul Land Rover Discovery Sport are la bază platforma nouă Premium Transverse Architecture (PTA), care îi aduce motoare mai eficiente, dar și un sistem de propulsie mild hybrid. Caroseria este cu 13% mai rigidă decât a modelului pe care îl înlocuiește, asigurându-i siguranță și o ținută de drum mai bune.

Noul Land Rover Discovery (38)

O nouă grilă, bare redesenate, blocuri optice cu tehnologie LED în față și în spate sunt elementele care îl fac pe Discovery Sport să pară mai sigur pe sine.

Noul Land Rover Discovery Sport se poate comanda cu una dintre liniile de echipare S, SE, HSE și R-Dynamic. Aceasta din urmă aduce jante din aliaj Satin Dark Grey, bare față și spate unice și inscripția Shadow Atlas pe capotă și pe ușa portbagajaului, dar și scaune Ebony care prezintă cusături contrastante, și padele de culoare neagră pentru schimbarea treptelor de viteză.

Noul Land Rover Discovery (26)

Rezervorul este acum mai mare cu 20% (până la 65 de litri).

Sistemul mild hybrid de 48 de volți lansat odată cu Range Rover Evoque își face loc acum și în gama Discovery Sport în combinație cu motoarele Ingenium, pe benzină și diesel cu patru cilindri. La viteze sub 17 km/h, motorul se va decupla atunci când șoferul inițiază frânarea, pentru a reduce consumul de combustibil. Din vara acestui an, vor fi disponibile și sisteme de propulsie plug-in hybrid (PHEV) în combinație cu motorul Ingenium pe benzină cu trei cilindri. La baza gamei se află versiunea cu tracțiune față și 150 de cai putere, transmisie manuală și consum de 5,9 l/100 km.

Noul Land Rover Discovery (28)

Cu ajutorul Activity Key, posesorii de Land Rover Discovery Sport pot deschide și pot închide mașina fără cheie. Tehnologia ClearSigur Ground View oferă ajutor șoferilor pe suprafețe grele, proiectând pe ecranul tactil o imagine care asigură vizibilitate la 180 de grade sub vehicul.

Un hotsport WiFi 4G, porturi USB și prize de 12 volți pentru fiecare dintre rândurile de scaune, încălzire și ventilație individuale în scaune fac noul Discovery Sport mai conectat și mai confortabil. Camera marșarier este pe lista de dotări standard, ca și Adaptive Cruise Control.

În Marea Britanie, SUV-ul are un preț de pornire de 31.575 de lire sterline.

Adaugati comentariu