Noul Lexus GS 450h – Informații și fotografii oficiale

Gama GS vă oferă posibilitatea de a opta între trei variante de motorizare: un motor de 3.0 litri V6 de 249 CP disponibil pe GS 300, puternicul motor de 4.6 litri V8 care generează 347 CP, disponibil pe GS 460, și revoluționarul sistem de propulsie hibridă, cu o putere consolidată de 345 CP, disponibil pe GS 450h.

Uimitor de rapid și de lin, atinge 100 km/h în mai puțin de 6 secunde, GS 450h este propulsat cu ajutorul sistemului Lexus Hybrid Drive. Motorul pe benzină V6 de 3,5 litri este asistat de un motor electric foarte performant, împreună obținând performanțe tipice unui motor V8 – accelerează de la 80 km/h la 120 km/h în mai puțin de 5 secunde.

Noul Lexus GS 450h – Informații și fotografii oficiale

Astfel, economia de combustibil realizată de GS 450h crește, iar emisiile de CO2 sunt semnificativ reduse prin comparație cu alte modele sedan premium de aceeași putere. Tehnologiile privind șasiul, suspensia și direcția conlucrează pentru a oferi agilitate și manevrabilitate, dar și silențiozitate și rafinament. Interiorul modelului GS, recent actualizat, reprezintă o combinație sofisticată de lux, stil contemporan și tehnologie inteligentă.

Ca parte a pachetului de navigație și multimedia, GS este echipat cu un sistem audio premium surround cu 14 boxe Mark Levinson. Modelul dispune de un sistem de ultimă oră de protecție pentru pasageri și de o serie de alte caracteristici avansate privind siguranța, gândite special pentru liniștea dumneavoastră.1

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top