Noul Logan MCV a debutat la Geneva

După noile Dacia Logan, Sandero şi Sandero Stepway, Dacia îşi completează oferta şi prezintă Noul Logan MCV, un break spaţios la un preț accesibil.

Lansat în 2006, break-ul Logan MCV a fost achiziţionat de peste 380 000 de clienţi din peste 40 de ţări.

După ce a prezentat cu succes anul trecut, noile Logan, Sandero şi Sandero Stepway, Dacia îşi completează oferta cu Noul Logan MCV.

Asemenea noilor Logan şi Sandero, Noul Logan MCV adoptă un stil exterior modern, specific modelelor break şi un design interior atrăgător.
Încăpător şi funcţional, Noul Logan MCV oferă, datorită dimensiunilor sale, un spaţiu interior generos, cu 5 locuri, şi un portbagaj cu un volum de 573 litri.

Noua Dacia Logan MCV este mai bine echipată şi oferă un plus de confort şi de siguranţă. Printre dotările disponibile în serie, încă de la primul nivel de echipare, se numără sistemul de control al stabilităţii ESP, direcţia asistată, airbag-urile laterale (pentru toate pieţele unde se comercializează motoare Euro5) şi bancheta spate rabatabilă 1/3-2/3 (în toate țările de comercializare).

Modern, Noul Logan MCV oferă o gamă largă de echipamente: sistemul multimedia MEDIA NAV, limitatorul/regulatorul de viteză, asistenţă la parcarea cu spatele şi funcţia Eco mode. Noile motorizări benzină TCe 90 şi Diesel asigură o plăcere mai mare la condus, dar și  un consum redus, precum şi emisii de CO2 mai scăzute.
Noua Dacia Logan MCV va putea fi comandată începând din al doilea trimestru 2013.

„Cu Noul Logan MCV şi Duster Aventure, Dacia continuă să-și afirme strategia şi să surprindă lumea automobilului. Strategia mărcii reuneşte simplitatea şi generozitatea: ambele modele oferă mai multe echipamente şi un design foarte reuşit, la un preţ specific Dacia. Această strategie a fost legitimată până acum de peste 2 300 000 de clienţi.”
Arnaud Deboeuf, Director al Programului Entry

Dacia rămâne fidelă filozofiei sale: noile echipamente, funcționale, simplu de utilizat și 100% utile, prezente pe Dacia Lodgy și Dokker precum și pe Noile Logan și Sandero, își fac apariția și pe Noul Logan MCV.

– MEDIA NAV, sistemul multimedia complet (în funcție de versiune). Ușor de utilizat și intuitiv, acesta dispune de un touch screen color de 7 inch (18 cm). Pagina de „Meniu” permite un acces ușor la diferitele funcţii, printre care tehnologia Bluetooth® şi sistemul de navigaţie, cu afişaj 2D şi 3D (Birdview). Aparatele personale pentru ascultarea fişierelor muzicale se conectează uşor la priza USB sau jack, ambele uşor accesibile pe faţada aparatului.

– Dacia Plug&Radio, sistemul multimedia esenţial, este cealaltă opţiune pentru clienţii Noului Logan MCV. Acest sistem beneficiază de un ecran integrat pe faţada centrală a planşei de bord, suficient de mare pentru a afişa informaţii pe trei rânduri. Dacia Plug&Radio cuprinde un radio, CD cu MP3, tehnologie Bluetooth® şi prize USB şi jack amplasate pe faţada aparatului.

– Limitatorul şi regulatorul de viteză (disponibile opţional): cele două funcţii, precum şi selectarea vitezei alese, sunt comandate direct de pe volan.

– Asistenţă la parcarea cu spatele (disponibile opţional): datorită senzorilor situaţi în bara spate, şoferul este alertat de un semnal sonor în momentul în care maşina se apropie de un obstacol.

– Direcţia asistată, în serie, de la primul nivel de echipare (Euro 5), asigură confort şi plăcere la condus.

O gamă de motoare reînnoită pentru un şi mai bun raport economie/performanţă

La fel ca în cazul Noilor Logan şi Sandero, Noul Logan MCV este disponibil cu două motoare pe benzină: motorul 1.2 16v 75, polivalent şi economic atât la cumpărare cât şi la utilizare, şi noul motor turbo pe benzină cu trei cilindri TCe 90, simbol al expertizei Grupului Renault în domeniul mecanic. Acest propulsor cântărește cu 15 kg mai puțin decât un motor de putere echivalentă. El asigură reprize și accelerații suple și energice. În plus, noul motor îmbină plăcerea de a conduce cu un consum scăzut de combustibil (5 l/ 100 km) şi un nivel al emisiilor de CO2 de numai 116 g / km.

Adaugati comentariu