Noul Maserati Levante GTS – SUV-ul cu motor Ferrari

Maserati Levante GTS (2)

Maserati Levante GTS vine cu motorul V8 de 3.8 litri ca și Quattroporte GTS, o unitate produsă de Ferrari la Maranello. SUV-ul a fost prezentat la Festivalul Vitezei, care tocmai a început astăzi la Goodwood.

Trenul de rulare a fost revizuit pentru a primi sistemul de tracțiune integrală Q4 și pentru a livra 550 de cai putere și un cuplu de 730 Nm. Cei de la Maserati susțin că Levante GTS are nevoie de 4,2 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h și atinge o viteză maximă de 292 km/h.

Maserati Levante GTS (4)

GTS-ul primește și o caroserie cu setări noi, dar și un exterior modernizat pentru un look mai modern, mai atletic, mai sofisticat. Schimbările vizează partea frontală și bara spate. Mașina vine opțional cu faruri adaptive Full LED Matrix și primește standard funcția IVC (Integrated Vehicle Control), care previne instabilitatea vehiculului, oferind o siguranță activă și o dinamică superioare.

Interiorul somptuos pune la dispoziția clienților piele Full Premium în versiune standard sau opțional pachetul Pieno Fiore, alături de pedale sport și de un sistem de sonorizare ultra-performant Harman Kardon, cu 14 difuzoare.

Maserati Levante GTS (5)

La Goodwood, Maserati a adus și versiunea aflată la debutul său european, Levante Trofeo, cu 582 CP și 730 Nm, produși de unitatea V8 twin-turbo și capabil să alerge de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde. Viteza maximă este de 300 km/h.

Ghibli, Quattroporte și Levante au primit un schimbător nou, care și-a făcut debutul odată cu Trofeo, dar și un sistem multimedia MTC+ actualizat.

Constructorul italian include acum în gamă jante noi de 20 și de 21 de inci, în timp ce Levante GTS și Trofeo pot fi comandate și cu jante Orione de 22 de inci.

Adaugati comentariu