Noul McLaren Speedtail – Imagini și informații oficiale. E primul hyper-GT al lumii!

Noul McLaren Speedtail

Noul McLaren Speedtail este primul Hyper-GT al lumii. Doar 106 astfel de unități vor fi produse și comercializate pentru prețul de 1,75 de milioane de lire sterline plus taxe. Toate au fost deja rezervate.

Cu o caroserie ultra-ușoară din fibră de carbon, McLaren Speedtail este inspirat de monoposturile de Formula 1, oferind o poziție centrală extrem de joasă la condus. Trei locuri are mașina cu o lungime de 5.137 mm, fiind cu jumătate de metru mai lung ca McLaren P1. Văzut de sus, Speedtail are formă de lacrimă.

Noul McLaren Speedtail

Este și cel mai rapid McLaren construit vreodată, fiind capabil să ajungă la 403 km/h. Sistemul de propulsie hibrid, care integrează un motor V8 twin-turbo pe benzină, îi asigură 1.050 de cai putere și o accelerație de la 0 la 300 km/h în 12,8 secunde. Un mod conceput anume pentru Speedtail, are poartă denumirea Velocity îi optimizează caracteristicile dinamice și aduce mașina cu încă 35 mm mai aproape de sol. Astfel, în cel mai înalt punct, mașina are o înălțime de numai 1.120 m.

Noul McLaren Speedtail

Pentru a optimiza aerodinamica, producătorul a decis să renunțe la oglinzi, montând în locul lor camere retractabile. Speedtail cântărește 1.430 de kilograme.

Nu există parasolare la bord, dar, pentru a nu fi deranjat de soare, șoferul poate închide nuanța parbrizului din sticlă electrocromatică, în partea superioară.

Noul McLaren Speedtail

Hyper-GT-ul va oferi și spațiu de depozitare, două sub capotă și încă unu în partea posterioară. Fiecare dintre cei 106 proprietari va primi un set personalizat de genți. Cei 106 norocoși vor putea comanda și detalii din aur galben, aur alb sau platină.

Mai au de așteptat cei care au comandat mașina. Exclusivistul McLaren Speedtail va fi livrat clienților în 2020.

 

 

Adaugati comentariu