Noul Mercedes-AMG CLA 35 Shooting Brake – Informații și fotografii oficiale

Noul Mercedes-AMG CLA 35 Shooting Brake - Informații și fotografii oficiale (12)

Noul Mercedes-AMG CLA 35 Shooting Brake este cel de-al cincilea model al clasei compacte de la Mercedes. Ca și Clasa A cu indicativul AMG 35, break-ul cu patru portiere și linii de coupe este pus în mișcare de motorul de 2.0 litri cu 306 cai putere.

Noul Mercedes-AMG CLA 35 Shooting Brake preia genele sportive tipice modelelor de la Affalterbach și vine cu o capotă alungită, un pavilion de mici dimensiuni cu geamuri fără rame și o parte posterioară robustă. Prize mari de aer, grila traversată de cele două lamele cromate care sprijină steaua în trei colțuri și indicativul “35” confirmă că avem de-a face cu un model special.

Din profil, atrag atenția jantele de 18 inci. Opțional, pot fi comandate și jante de 19 inci. Pachete ca AMG Night sau AMG Aerodynamics îi aduc o imagine și mai agresivă.

Noul Mercedes-AMG CLA 35 Shooting Brake - Informații și fotografii oficiale (2)

La interior, noul Shooting Brake a primit scaune sport cu tapițerie din piele ARTICO și microfibră DINAMICA, ce prezintă cusături contrastante de culoare roșie. Alternativ se pot alege piele gri sau neagră și elemente decorative din aluminiu.

Consola centrală neagră vine cu butoanele de control al ESP-ului în trei faze diferite, cu modul manual al transmisiei și cu sistemul de amortizare adaptivă oferit opțional, AMG RIDE CONTROL.

Noul Mercedes-AMG CLA 35 Shooting Brake - Informații și fotografii oficiale (10)

Șoferul de CLA 35 Shooting Brake are la dispoziție sistemul MBUX (Mercedes-Benz User Experience cu ecrane duale unite sub denumirea Widescreen Cockpit. Instrumentarul de bord se poate configura în trei moduri: Clasic, Sport și Supersport. Sistemul poate fi activat prin rostirea salutului “Hey Mercedes”.

Un volan nou, îmbrăcat în piele nappa, cu partea inferioară aplatizată, pune în palmele șoferului mai multe funcții, cum ar fi DISTRONIC și TEMPOMAT, reglajele sistemului multimedia și padelele pentru schimbarea treptelor de viteză.

Noul Mercedes-AMG CLA 35 Shooting Brake - Informații și fotografii oficiale (18)

Sub capota noului Mercedes-AMG CLA 35 Shooting Brake lucrează motorul M 260 de 2.0 litri cu patru cilindri, care dezvoltă 306 cai putere și un cuplu de 400 Nm. Acesta este cuplat la o transmisie automată AMG SPEEDSHIFT DCT 7G cu șapte rapoarte și dublu ambreiaj și la un sistem de tracțiune integrală, care ajută mașina să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde.

Mașina este echipată standard cu un sistem de evacuare cu flaps care reacționează în funcție de modul de rulare selectat pentru o coloană sonoră pe măsura performanțelor.

Noul Mercedes-AMG CLA 35 Shooting Brake - Informații și fotografii oficiale (11)

Funcția RACE-START este standard. Cinci programe sunt disponibile la bord: „Slippery”, „Comfort”, „Sport”, „Sport +” și „Individual”.

Puntea din spate vine cu suspensie McPherson și o geometrie care îi asigură agilitatea necesară unui astfel de model. Opțional, se poate comanda sistemul de amrotizare AMG RIDE CONTROL. Tot opțional este și AMG TRACK PACE.

Adaugati comentariu