Noul Mercedes-AMG SL va fi prezentat în 28 octombrie

Peste câteva zile va avea loc premiera digitală a noului Mercedes-AMG SL, dar până atunci putem admira imagini cu interiorul noului model.

Roadsterul SL din gama producătorului german Mercedes va primi o nouă generație în data de 28 octombrie. Noul model este dezvoltat exclusiv de divizia AMG, deci denumirea completă va fi Mercedes-AMG SL.

Mercedes-AMG SL: premiera în 28 octombrie

Până la dezvăluirea completă a noului model decapotabil, Mercedes a publicat o nouă imagine cu interiorul. În luna iulie, constructorul german a dat publicității un set complet de imagini cu interiorul noului model SL, dar și câteva fotografii cu modelul camuflat în timpul sesiunilor de testare. Noul SL va adopta o configurație 2+2 locuri pentru prima dată din 1989.

Alături de cea mai recentă imagine, Mercedes-AMG a confirmat faptul că noul SL va fi disponibil și cu tracțiune integrală. Nu există încă detalii despre gama de motorizări pentru noul model roadster.

SL va prelua o serie de elemente de la noul model Clasa S, la interior fiind evidente gurile de ventilație rotunde, dar și display-ul central amplasat vertical. Poziția acestuia poate fi modificată în funcție de preferințele celui de la volan.

Planșa de bord este complet digitală și folosește un display de 12.3 inch. Sistemul multimedia este cea mai nouă generație MBUX.

Via Mercedes-Benz

Adaugati comentariu