Noul Mercedes-Benz Clasa A va fi un iPhone pe roți?

Integrarea telefoanelor mobile în noile automobile a devenit o modă, în special în segmentul premium. După MINI, care a lansat trendul, a venit rândul Mercedes-Benz să ofere servicii asemănătoare.

Noua Clasa A va debuta la Salonul Auto de la Geneva, dar inainte de aparitia lui oficiala, reprezentantii Mercedes-Benz au dezvaluit o parte din functionalitatea sistemelor sale electronice. Dupa cum era de asteptat, telefonul cel mai popular de pe piata, iPhone, are prioritate, asa ca va beneficia de o suita de aplicatii speciale precum si de un docking station situat in cotiera.

Printre functiile care vor putea fi accesate prin intermediul interfetei Command-iPhone (intitulata Digital DriveStyle App) se numara ascultarea posturilor radio de pe internet, o experienta social media extinsa prin care utilizatorii vor putea posta pe Facebook direct prin intermediul interfetei Command, dar si accesul la functia Siri.

Accesul la toate aceste functii este conditionat de prezenta sistemului optional Comand Online multimedia system. Pentru inceput, numarul de aplicatii va fi limitat, dar, pe termen lung, Mercedes-Benz are de gand sa lanseze un numar mare de aplicatii compatibile cu Digital DriveStyle App.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top