Noul Mercedes-Benz Clasa B – teaser înainte de lansare

Noul Mercedes-Benz B-Class

Noul Mercedes-Benz Clasa B apare într-un teaser oficial înaintea debutului său programat pentru Salonul Auto de la Paris. Filmul cu o durată de 26 de secunde dezvăluie amănunte importante, mai mult ca fotografiile spion de până acum, arătând mare parte din interiorul MPV-ului, grila radiatorului, dar și profilul mașinii.

Avem acum șansa de a arunca o privire la interiorul complet schimbat al noului Mercedes-Benz Clasa B. mașina primește revoluționarul sistem multimedia MBUX (Mercedes-Benz User Experience), lansat odată cu noul model Clasa A, în luna februarie a acestui an.

Ventilații noi, piele și lumină ambientală sunt câteva dintre elementele cu care noul B își va răsfăța ocupanții. Filmul arată trei scaune care se pliază individual, creând astfel un spațiu perfect plan.

Imaginile cu exteriorul însă, sunt relativ discrete, Mercedes dorind să protejeze, pentru moment, imaginea noului său B-Class, care vine pe piață pentru a fi antidotul la SUV-urile favorizate de soartă și de cifrele de vânzări în ultima perioadă. Noul Mercedes-Benz Clasa B va prelua valorile cu care a venit pe piață în 2005: proporții compacte și spațiu generos.

Mașina va fi construită pe noua platformă Modular Front Architecture (MFA) și va prelua gama de motorizare a fratelui mai mic, noul Clasa A. astfel, se vor regăsi și în gama Clasei B unitatea entry-level de 1.3 litri pe benzină, un diesel de 1.5 litri și încă o versiune pe benzină de 2.0 litri. O versiune electrică ar trebui să-și facă apariția ulterior, dar nu ca membru al familiei B, ci sub umbrela noului sub-brand electric EQ, al cărui prim membru, EQC, a văzut deja lumina zilei.

Adaugati comentariu