Noul Mercedes-Benz Clasa V Facelift – Informații și fotografii oficiale

Mercedes-Benz V-Class Facelift

Noul Mercedes-Benz Clasa V Facelift vine pentru a stabili noi standarde în segment, la cinci ani de la apariția sa pe piață și după 209.000 unități vândute la nivel global. Producătorul auto premium lucrează acum la un MPV electric.

În cee ace privește designul, Clasa V Facelift urmează liniile trasate de mașinile companiei, primind astfel o bară nouă, o grilă tip diamant, care sprijină logo-ul cu stea în trei colțuri. Echiparea AMG Line aduce o grilă cu pini cromați. Rămân în gamă echipările AVANTGARDE și EXCLUSIVE.

Mercedes-Benz V-Class Facelift (3)

Patru culori exterioare noi, graphite grey metallic și selenite grery metallic, steel blue și hyacinth red metallic, alături de jante din aliaj cu design nou și dimensiuni cuprinse între 17 și 19 inci fac Clasa V deosebit de personalizabil.

Mercedes oferă și o linie de echipare interioară tartufo, dar și piele nappa, pentru o atmosferă elegantă la bord. Au apărut ventilații noi și ceasuri noi în instrumentarul de bord. Clienții pot alege scaune luxury pentru cel de-al doilea rând, cu funcție de înclinare completă, masaj și climatizare.

Mercedes-Benz V-Class Facelift (8)

În premieră în gama de motorizare a Clasei V apare motorul diesel OM 654 cu patru cilindri. Versiunea de top, V 300, primește 239 de cai putere și un cuplu de 500 Nm. Ajunge de la 0 la 100 km/h în 7,9 secunde și atinge o viteză maximă de 220 km/h. Mercedes susține că sunt cele mai bune cifre din segment.

Este disponibilă și versiunea V 250 d cu 190 de cai putere și un cuplu de 440 Nm.

Își face apariția și transmisia automată 9G-TRONIC, în locul fostei transmisii 7G-TRONIC, iar MPV-ul poate fi comandat și cu tracțiune integrală.

Mercedes-Benz V-Class Facelift (19)

Modelul facelift primește sisteme de asistență și de siguranță integrate deja la mașinile constructoruluui. Astfel, beneficiază, pentru prima dată, de Active Brake Assist și de Highbeam Assist Plus.

Caracteristicile modelului facelift se extind și la versiunea Marco Polo, dedicată iubitorilor de aventuri în natură. Și la Marco Polo ajunge noul motor de 239 de cai putere.

Noul Mercedes-Benz Clasa V poate fi comandat în Europa începând cu luna martie, cu un preț de pornire de 36.990, TVA inclus (prețul pentru Germania).

Mercedes-Benz Vans lucrează acum la un MPV complet electric. Conceptul EQV, inclus în familia de electricce EQ, va fi prezentat în martie, la Salonul Auto de la Geneva.

Adaugati comentariu