Noul Mercedes E-Class Cabrio sosește la Geneva

După limuzină, break și coupe, Mercedes adaugă gamei E-Class și un model decapotabil. Noul Mercedes E-Class Cabrio va fi prezentat luna viitoare, la Geneva.

Spre deosebire de modelul precedent, E-Class Cabriolet vine cu o structură modificată semnificativ și cu dimensiuni mai generoase. Predecesorul, pe de altă parte, avea la bază modelul Clasa C. C-Class are acum propria sa decapotabilă (mai mică). Locurile din spate vor fi mai încpătoare, astfel încât călătoriile lungi nu pot reprezenta o problemă, iar izolația fonică standard asigură un nivel de zgomot redus.

Șasiul este coborât cu 15 milimetri față de limuzină, Mercedes oferind, de asemenea, o suspensie standard de oțel, una adaptivă, non-pneumatică, respectiv una pneumatică adaptivă, cu funcție de reglare a gărzii la sol.

Sub capota modelului entry-level E 200 Cabriolet se află un motor turbo de 2 litri cu patru cilindri (M274) cu 184 CP, gama pe benzină fiind completată de o variantă de 245 CP a aceluiași turbo și de un V6 bi-turbo de 3.0 litri și 333 CP. Fanii diesel au la dispoziție un motor de 2.0 litri cu patru cilindri (OM654) și 194 CP, în versiune E 220 d sau 245 CP, în versiune E 300 d. Transmisia automată cu 9 trepte 9G-Tronic va fi standard.

Interiorul este identic cu cel de la coupe-ul și limuzina E-Class, opțional fiind oferite cele două ecrane digitale de 12,3 inci și volanul multifuncțional cu suprafețe sensibile la atingere, parte integrantă a sistemului multimedia de ultimă oră Comand APS NTG 5,

Adaugati comentariu