Noul Mitsubishi ASX: preț în România de la 20.337 euro

Mitsubishi ASX autoexpert.ro

Noua generație a crossover-ului de clasă mică Mitsubishi ASX este disponibilă și în România, iar prețurile încep de la 20.337 euro (TVA inclus).

Mitsubishi și-a mărit gama de modele prin lansarea noului model ASX. Noua generație folosește platforma și designului Renault Captur, fiind un proiect comun al alianței Renault-Nissan-Mitsubishi și înlocuiește modelului ASX care a fost lansat inițial pe piață în 2010 și a trecut prin patru facelift-uri.

Mitsubishi ASX în România

Noul Mitsubishi ASX preia motorizările și designul general al modelului Renault Captur, cele două modele fiind construite pe aceeași bandă de asamblare a uzinei Renault din Valladolid, Spania. Clienții pot alege dintre motorizarea de bază 1.0 turbo cu trei cilindri și 90 CP și propulsor mild hybrid de 1.3 litri cu patru cilindri și 140 CP. Din gamă fac parte și variantele HEV (hybrid clasic) de 145 CP cu motor de 1.6 litri și două motoare electric plus cutia automată multi modală, dar și varianta plug-in hybrid cu alimentare la priză de 160 CP, baterie de 10,5 kWh, motor de 1.6 litri și două motoare electrice.

Mitsubishi ASX autoexpert.ro

Sunt disponibile patru nivele de echipare numite Inform, Invite, Intense și Instyle. Cea mai accesibilă versiune echipată cu motorul pe benzină mild-hybrid de 1,3 litri are un preț de listă de 22.717 de euro (echipare Invite).

Modelul Mitsubishi ASX HEV (hibrid clasic) poate fi comandat de la 28.786 de euro (echipare Intense), iar vârful de gamă (hibridul plug-in) are un preț de listă de 36.045 de euro (echipare Intense). Configuratorul pentru noul model Mitsubishi poate fi accesat AICI.

Mitsubishi oferă o garanție de 5 ani sau 150.000 kilometri pentru noul model ASX.

Prim contact cu Mitsubishi ASX HEV 145

Via Mitsubishi M Car

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top