Renault Kwid: Noul motor 1.0 SCe și cutia robotizată Easy-R

Cu ocazia prezentării la salonul de la new Delhi a conceptelor Renault Kwid Climber și Kwid Racer, Kwid primește noul motor 1.0 SCe și cutia manuală robotizată Easy-R cu 5 trepte.

 

Renault a prezentat la salonul de la new Delhi noul motor 1.0 SCe. Francezii nu dau mai multe detalii despre acest motor limitându-se la a spune că “este optimizat pentru performanțe mai bune”. Indicativul SCe în loc TCe ne permite să speculăm că este vorba de un motor aspirat în 3 cilindri care ar avea scopul de a înlocui actualul motor aspirat cu 4 cilindri de 1,2 litri de pe Logan și Sandero care are un consum prea mare, cifrat la 5,9 l/100 km. În același timp, noul motor 1.0 SCe este ideal pentru viitoarea Dacia Kwid.

Tot la New Delhi, Renault a prezentat cutia robotizată Easy-R cu 5 trepte fără pedală de ambreiaj despre care Renault spune că oferă economia de combustibil și performanțele unei cutii manuale combinate cu confortul unei cutii automate. Aceeași cutie va echipa modelele Logan și Sandero din această primăvară.

Renault a înregistrat deja 90.000 comenzi pentru Kwid în India. Conceptele Climber și Racer explorează diverse personalizări pentru Kwid.

Climber se adresează pasionaților de off-road cu garda la sol înaltă, consolele scurte, protecțiile suplimentare laterale și la pasajele roților scoase în evidență de culoarea albastru electric și jantele cu efect de diamant.

Racer explorează posibilitățile unui SUV sportiv având jante de 18 inch, pneuri cu talon mic, scaune tip scoică, roll cage și aerodinmaică optimizată. Prizele de aer mai mari și pasajele roților evazate din imitație de fibră de carbon conferă o imagine sportivă și agresivă.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top