Noul Opel Astra, în România de la 15.600 euro cu TVA

Noul Opel Astra 2015

Noul Opel Astra a fost lansat ieri în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, modelul putând fi comandat deja prin rețeaua de parteneri Opel din România. 

Opel Astra este propulsat exclusiv de motoare de nouă generație și dispune de numeroase sisteme de siguranță și asistență, printre care se numără IntelliLux LED® Matrix, sistemul de iluminare în matrice revoluționar fără orbire, următoarea generație a sistemului de infotainment IntelliLink sau scaun șofer cu funcții wellness, precum masaj și ventilație. Pentru a integra aceste noi sisteme, nivelurile de echipare configurate pentru Astra sunt începând cu noua generație Selection, Enjoy, Inovation și Dynamic.

Prețul de pornire al noului Astra 5 uși este de 15.600 euro, cu TVA, aferent versiunii Selection cu propulsorul de 1,4 litri și 100 CP. Aceasta reprezintă totodată varianta de bază dintre puterile motoarelor pe benzină, în timp ce plaja de puteri disponibile va ajunge până la 200 CP. Motorul turbo 1.0 ECOTEC cu injecţie directă aduce performanțe de 4,2 l/100 km consum mediu și o valoare a emisiilor de 96 g CO2/km, fiind disponibil pe modelul Astra începând de la 16.800 euro. 

Toate motoarele pe benzină şi diesel au o cilindree de până la 1,6 litri și combină cel mai înalt nivel de eficienţă cu reacţii excelente, o rulare uniformă şi un nivel de zgomot redus. Printre ele se numără și propulsorul complet nou 1.4 ECOTEC turbo cu injecţie directă cu patru cilindri, care își are debutul în echiparea noului Astra. Motorul, cu un design ce asigură reducerea greutăţii, integral din aluminiu, este disponibil cu o putere de 92 kW/125 cp sau de 110 kW/150 cp și asigură un cuplu maxim de până la 245 Nm.

Noua generaţie de scaune ergonomice premium, certificate AGR asigură un confort suplimentar datorită combinaţiei unice dintre funcţiile de reglare a suportului lateral, de masaj şi de memorare şi cea de ventilaţie. Pachetul cu scaun pentru șofer cu masaj, reglabil pe 16 direcții, cu memorie, încălzire și ventilație și scaun pasager cu încălzire și ventilație este disponibil la prețul de 2.300 Euro cu TVA. Numeroase alte funcții și pachete includ opțiuni precum scaune spate încălzite sau comenzi pe volan și volan încălzit. Totodată, noua versiune a sistemului IntelliLink cu ecran tactil color 7 inch și proiectarea smartphone-ului via Apple CarPlay şi Android Auto este standard începând cu echiparea Enjoy și este disponibil în echiparea Selection pentru 450 Euro cu TVA.

luminarea inteligentă cu matrice cu LED-uri IntelliLux LED® Matrix din echiparea noului Astra, care asigură în mod automat o iluminare optimă în faza de drum, fără a-i orbi pe ceilalţi şoferi, reprezintă o noutate absolută şi o caracteristică de siguranţă complet nouă în segment. Superopțiunea are un preț extrem de competitiv în segment, de doar 1.100 euro cu TVA. Mai mult, pachetul Innovation ce include Navi 900 IntelliLink și sistemul IntelliLux LED® Matrix este disponibil pentru doar 1.300 Euro cu TVA, iar numeroase alte combinații pun în valoare atât funcțiile prin care Astra își impune prezența în clasa compactă, cât și accesibilitata acestora.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top