Noul Opel Astra – Informații și fotografii oficiale

Noul Opel Astra (8)

Noul Opel Astra primește motoare noi, o nouă transmisie cu 9 trepte și tehnologii inovatoare. Opel trece în contul noii sale compacte noi standarde de eficiență și emisii reduse.

Noua generație Astra este cu 200 de kilograme mai ușoară decât modelul anterior. Modelul este și cel mai aerodinamic din segment, cu un coeficient de numai 0,25, trecut în contul versiunii Sports Tourer și de 0,26 pentru versiunea cu 5 portiere. A fost posibilă obținerea acestor valori de top și datorită unei grile active, cu elemente care se deschid și închid automat, în mod independent, optimizând astfel fluxul de aer.

Astra a primit amortizoare care sporesc confortul. Opțional, este disponibil un șasiu sport cu amortizoare mai rigide.

Noul Opel Astra (4)

Gama de motorizare include propulsoare cu puteri între 105 și 145 CP, care își găsesc loc sub capotele versiunilor Astra cu 5 uși și Sports Tourer. Toate unitățile sunt conforme cu noul standard de poluare Euro 6d, care va intra în vigoare din 2021.

Second hand Opel Astra H

Gama de motorizare cuprinde propulsoarele pe benzină de 1,2 și 1,4 litri. Unitatea de 1,2 litri cu 110 CP și 195 Nm este cuplată la o transmisie manuală cu 6 trepte. Motorul de 1, 4 litri dezvoltă 145 CP și 236 Nm și este disponibil doar în compania noii transmisii CVT cu șapte trepte.

Noul Opel Astra (10)

Gama de motoare diesel cuprinde o unitate de 1,5 litri cu trei cilindri, în două versiuni de putere: versiunea entry level dezvoltă 105 CP și un cuplu de 260 Nm, în timp ce versiunea de top vine cu 122 CP și 300 Nm. Aceste motoare pot fi comandate cu transmisia manuală cu șase trepte sau cu transmisia automată cu nouă rapoarte.

Test comparativ Renault Megane vs Opel Astra, VW Golf și Peugeot 308

Noul Opel Astra primește farurile inteligente IntelliLux LED® matrix cu funcție anti-orbire. Tempomatul adaptiv, funcția de indicare a distanței de urmărire, sistemul de avertizare privind o coliziune frontală cu frânare de urgență, sistemul de recunoaștere a indicatoarelor rutiere și sistemul de avertizare privind părăsirea benzii de circulație se regăsesc pe lista de opțiuni. Tot opționale sunt scaunele ergonomice certificate AGR (Aktion Gesünder Rücken e.V.) cu ventilație și funcție de masaj.

Noul Opel Astra (12)

O nouă cameră frontală opțională și o nouă cameră digitală (disponibilă cu noul sistem Multimedia Navi Pro) pentru deplasarea în marșarier fac noul Astra mai sigur și mai ușor de condus. Sistemele Multimedia Radio, Multimedia Navi și Multimedia Navi Pro, compatibile cu Apple CarPlay și Android Auto, oferă conexiunea necesară. Este posibilă la bord și încărcarea prin inducție a telefonului inteligent și opțional se poate alege sistemul audio Bose premium cu șapte difuzoare și subwoofer RichBass în portbagaj.

Noua generație Astra primește și parbriz încălzit.

Noul Opel Astra (16)

Viitorul șofer de Astra poate comanda și funcția E-Call pentru apelarea automată a numărului de urgență. În cazul în care dispozitivele de tensionare a centurilor de siguranță sau airbagurile sunt declanșate, apelul de urgență este inițiat automat.

Adaugati comentariu