Noul Opel Astra

Noul Opel Astra

Noul Astra este modelul cu care Opel și-a propus să provoace segmentul premium și acesta a devenit motto-ul comunicării pe care o regăsiți deja în spațiul public.

Casa germană nu vine în acest demers doar cu expresii care să sune impresionant, din paginile următoare puteți afla ce am pus în spatele acestui salt conceptual. Efortul implicat de acest scop este unul complet justificat. Astra este modelul care amprentează cel mai puternic ADN-ul mărcii. Iar miza este una majoră: având peste 24 milioane unități vândute sub diferite denumiri comerciale, clasa compactă Opel este un jucător de primă mână în piața europeană. Din 1991, Astra este al doilea cel mai bine vândut model din Europa.

Elementul istoric probează faptul că Astra este placa turnantă a politicii comerciale a mărcii germane. Iar interpretarea actuală a modelului ne dă perspectiva viitorului portofoliului de produse.

Noul Opel Astra este al doilea cel mai bine vândut model din Europa

Astra K este un proiect eminamente nou și este de domeniul evidenței interpretarea cu totul nouă a unei teme de succes. Elemente ale acesteia sunt clare. La nivelul cotelor de gabarit (mașina este mai compactă). Al habitabilității (spațiul interior sensibil îmbunătățit). Si al masei proprii (cu până la 200 kg mai puțin), vieții la bord sau dinamicii vehiculului.

Opel își păstreză determinarea de a rămâne plasat în mijocul societății. A adus însă în acest segment caracteristici greu imaginabile cu doar puțină vreme în urmă, întrucât sunt exclusiv apanajul unor modele premium. Veți constata acest lucru la showroom, comparând lista de prețuri cu funcțiile propuse, surprinzătoare pentru această clasă.

Te-ar putea interesa si

Cum conduci iarna? CINCI SFATURI UTILE

Spre exemplu, scaunele deja foarte apreciate pentru ergonomia certificată sunt disponibile acum și cu funcție de masaj și ventilație. Cele din spate pot fi încălzite. Un alt exemplu este sistemul de iluminare inteligent cu matrice LED. Acesta guvernează în regim automat managementul luminilor de drum în beneficiul direct al conducătorului auto și, deopotrivă, al participanților la trafic. Și propunerea de propulsare, benzină și diesel, este complet nouă, oferind puteri până la 200 CP .

Materialul acesta vă oferă detalii amănunțite despre funcțiile menționate, însă nimic nu se compară cu a vedea și a conduce mașina. Vă invit la partenerii noștri Opel din țară, sunt convins că noul Astra vă va impresiona pe toate planurile.

Adaugati comentariu