Noul Opel Insignia Grand Sport – TEASER OFICIAL

Noul Opel Insignia, redenumit Insignia Grand Sport, va fi lansat în martie 2017, la Salonul Auto de la Geneva. PRIMUL TEASER OFICIAL.

Noua imagine publicată astăzi de Opel lasă se întrevadă designul dinamic al noilor farurile full LED adaptive IntelliLux. Acestea vor fi dotate cu 32 diode LED individuale, în loc de 16, pentru a oferi o intensitate luminoasă mai bună.

Opel Insignia Grand Sport are o arhitectură complet nouă, platforma Epsilon II a grupului GM. Inginerii Opel s-au axat în principal pe reducerea greutății: prin utilizarea de materiale ușoare, masa la gol a noului model a scăzut cu până la 175 kg. Vor exista, în continuare, trei versiuni de caroserie: un hatchback cu hayon decupat amplu, intitulat Grand Sport, un sedan și un break convențional (Sports Tourer).

În contrast, dimensiunile interioare și exterioare s-au amplificat comparativ cu vechiul model. Ampatamentul este cu 9 cm mai generos, dar datorită consolelor față și spate mai scurte, lungimea a crescut cu numai 5,5 cm. În același timp, noul Opel Insignia este cu aproape 1 cm mai lat și are o gardă la sol cu 3 cm mai coborâtă. Aceste proporții modificate îi conferă noii generații Insignia un aspect mai atletic.

Datorită noilor proporții și spațiul interior este mai generos. Locul la cap și genunchi, la nivelul locurilor din spate, a fost semnificativ îmbunătățit, asemenea poziției la volan, care a devenit mai sportivă: gleznele șoferului stau acum cu 30 mm mai jos decât înainte.

Și gama de motorizări va fi înnoită. Noul Opel Insignia va fi oferit în trei noi versiuni pe benzină: un turbo de 1,5 litri și 140 sau 165 CP și un turbo de 2 litri și 250 CP, disponibil exclusiv cu tracțiune integrală și cutie automată. Pentru gama diesel, spectrul de putere va fi cuprins între 110 și 170 CP, cilindreea motoarelor fiind unică: 2 litri.

Suspensia adaptivă FlexRide va fi, de asemenea, inclusă pe lista de opțiuni, în timp ce vechea transmisie automată cu șase trepte va fi înlocuită cu o cutie nouă, modernă, cu opt rapoarte.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top