Noul Opel Mokka: detalii despre versiunile echipate cu motoare termice

După ce Opel a prezentat model Mokka-e la finalul lunii iunie, constructorul german revine cu detalii despre versiunile cu motoare termice ale modelului SUV.

Versiunea electrică a modelului Opel Mokka a fost lansată acum două luni. Mokka-e folosește motorul electric de 136 CP și o baterie de 50 kWh. Modelul german folosește o platformă comună cu modelele electrice din grupul PSA ca Peugeot e-208 sau e-2008.

Astăzi, Opel a revenit cu detalii despre restul de motorizări clasice ce vor fi disponibile pentru noul model Mokka. Gama va fi formată din o motorizare diesel și două propulsoare pe benzină.

Pentru clienții ce vor un SUV cu motor pe benzină, Opel oferă motorul 1.2 Turbo în două variante de putere. Varianta entry-level oferă 100 CP la 5.000 rpm și un cuplul maxim de 205 Nm de la 1.750 rpm. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze manuală cu șase trepte.

A doua versiune oferă 130 CP la 5.500 rpm și 230 Nm. Pe lângă transmisia manuală cu șase trepte, poate fi aleasă și o cutie automată cu opt trepte.

În gama de motorizări pentru modelul Mokka există și propulsorul turbodiesel de 1.5 litri ce oferă 110 CP la 3.500 rpm și un cuplu maxim de 250 Nm de la 1.750 rpm.

Versiunile cu motoare convenționale ale modelului Mokka păstrează interiorul cu indicatoare de bord digitale. Display-ul din fața celui de la volan are 12 inch, în timp ce ecranul central poate avea 7 sau 10 inch.

Opel Mokka va beneficia și de nivelul de echipare GS Line ce propune un look sportiv subliniat de elemente de caroserie vopsite în roșu, inserții negre în loc de crom și jante cu design special.

Via Opel

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top