Noul Opel Vivaro va avea o versiune electrică

Noul Opel Vivaro va avea o versiune electrică

A treia generație Opel Vivaro, disponibilă pentru comenzi din luna februarie și în centrele de vânzări din această vară, va beneficia de o platformă complet nouă dezvoltată la Rüsselsheim, care va fi preluată apoi de toate vehiculele comerciale ușoare ale grupului PSA.

Noul Opel Vivaro va fi disponibil în numeroase versiuni (furgon pentru marfă, cu cabină de echipaj de până la 6 persoane, platformă-șasiu și Combi), plus, în premieră, în trei variante de lungime (4,60m, 4,95m și 5,30m). Capacitatea maximă a spațiului de marfă ajunge la 6,6 metri cubi, iar sarcina utilă este de până la 1.400 kg, cu 200 kg mai mult decât la generația precedentă. Capacitatea de remorcare este de până la 2.500 kg. Majoritatea modelelor va avea 1,90 m înălțime, care permite accesul și în parcările centrelor comerciale.

Stabilitatea și siguranța pe suprafețe alunecoase (noroi, nisip sau zăpadă) sunt asigurate de sistemul de control al tracțiunii IntelliGrip. De asemenea, varianta pentru șantiere are o gardă la sol mai mare și protecții sub caroserie. În plus, Opel va oferi noul Vivaro și cu un sistem de tracțiune integrală dezvoltat de Dangel. Citește mai departe.

Adaugati comentariu