Noul Porsche 718 T – Informații și fotografii oficiale

Noul Porsche 718 T (16)

Porsche 718 T este noua versiune din gamele Boxster și Cayman, pusă în mișcare de un motor turbo cu patru cilindri și 300 de cai putere. Versiunea vine cu jante din aliaj de 20 de inci, șasiu sport PASM coborât cu 20 de milimetri și este oferită în premieră în compania unui motor de 2.0 litri.

La bord se regăsesc și pachetul Sport Chrono, dar și un schimbător mai scurt cu treptele marcate cu roșu. Acestea sunt oferite doar în combinație cu motorul entry level al versiunii 718 T.

Noul Porsche 718 T (8)Citește și:

Noul Porsche Macan S – Informații și fotografii oficiale

Porsche Boxster și Cayman sunt disponibile cu transmisii cu șase trepte și Porsche Torque Vectoring (PTV), dar și cu diferențial blocabil mecanic pe puntea spate. Opțional, se poate comanda transmisia automată cu dublu ambreiaj PDK.

Prin tradiție, “T”-ul vine de la “Touring”, ceea ce, pentru constructorul din Sttutgart, coincide cu plăcere pură la volan. 718 T se va simți ca acasă – spun germanii – pe drumurile virajate.

Noul Porsche 718 T (8)Citește și:

Din viitor – Porsche testează mașini virtuale pe Nurburgring

Mașina cu două locuri primește mânere negre pe portiere, scaune sport cu reglaj electric și logo-ul “718” brodat pe tetiere.

Constructorul german a ales să înlocuiască modulul Porsche Communication Management (PCM) cu un spațiu generos de depozitare. Dar clienții care nu vor să renunțe la sistemul multimedia, îl pot comanda fără costuri suplimentare.

Noul Porsche 718 T (5)

Interiorul primește, de asemenea, amprentele sportive tipice mărcii germane. Un volan GT cu un buton pentru selectarea modului de rulare, logo-ul “Boxster T” sau “Cayman T” pe ceasurile negre de bord și pe praguri, consola centrală în negru lucios se regăsesc la bord.

Porsche 718 Boxster T aleargă pe jante de 20 de inci în gri titanium și are o caroserie coborâtă cu 20 de milimetri, care îi asigură o prezență încrezătoare pe șosea. Evacuarea sport dublă, cromată, de culoare neagră și poziționată central subliniază caracterul special al mașinii. Clienții pot alege una dintre culorile exterioare disponibile: Indian Red, Racing Yellow, Carrara White, Deep Black și GT Silver. Sunt disponibile și nuanțele speciale Lava Orange și Miami Blue.

Noul Porsche 718 T (18)Citește și:

Noul Porsche 911 – Informații și fotografii oficiale

Motorul de 2.0 litri cu patru cilindri dezvoltă 300 de cai putere și un cuplu maxim de 380 Nm, ajutând mașina să accelereze de la 0 la 100 km/h în 5,1 secunde, atingând o viteză maximă de 275 km/h.

Sistemul PADM reduce vibrațiile apărute în compartimentul motorului și în zona transmisiei, sporind confortul pe drumuri denivelate.

Cele două versiuni pot fi comandate deja în România. Porsche 718 Cayman T are un preț de pornire de 67.913 euro, în timp ce 718 Boxster T pornește de la 69.943 de euro.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top