Noul Porsche 911 poate fi echipat și cu transmisie manuală

Noul Porsche 911 a primit și opțiunea pentru cutie de viteze manuală. Deocadată doar pentru piața din Statele Unite ale Americii.

Pentru cei care își doresc un Porsche 911 cu cutie de viteze manuală, constructorul german a decis să opțiunea pentru cutie manuală cu șapte trepte pe piața din Statele Unite ale Americii, pentru moment. Pe piața nord americană s-a înregistrat o creștere a cererii pentru modelele cu cutie manuală, cel mai bun exemplu fiind succesul modelului Porsche 911 GT3 (gen 991) cu cutie de viteze manuală cu șase trepte.

Până acum, noul generație 992 a modelului Porsche 911 a fost oferită exclusiv cu cutia de viteze automată PDK cu opt trepte.

Cutia de viteze manuală este disponibilă pentru versiunile Carrera S și Carrera 4S în variantele Coupe și Cabriolet. Porsche nu a comunicat dacă noua opțiune va fi disponibilă și pentru versiunea de bază Carrera.

Pentru clienții americani, Porsche oferă această opțiune fără cost suplimentar. Cei care optează pentru ea, primesc și pachetul Sport Chrono. Accelerația de la 0 la 100 km/oră se face patru secunde.

Noile Porsche 911 Carrera Coupe și Cabrio – informații și fotografii oficiale

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top