Noul Porsche Macan Turbo – Informații și fotografii oficiale

Porsche Macan Turbo (2)

Noul Porsche Macan Turbo este noul vârf de gamă. SUV-ul primește un motor de ultimă generație, care se regăsește și în gamele Cayenne și Panamera.

Noul Porsche Macan Turbo vine cu motor de 2.9 litri cu șase cilindri, care dezvoltă 440 de cai putere, cu 10% mai mult decât în cazul predecesorului cu motor de 3,6 litri, și 550 Nm, livrați către toate cele patru roți prin intermediul transmisiei automate PDK cu dublu ambreiaj și șapte rapoarte și al sistemului de tracțiune integrală Porsche Traction Management (PTM). Porsche trece în contul lui Macan Turbo un consum de 9,8 l/100 km în ciclul NEDC.

Cu pachetul opțional Sport Chrono, mașina ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,3 secunde și atinge o viteză maximă de 270 km/h.

Porsche Macan Turbo (1)

Macan Turbo a primit și un sistem de frânare mai bun, Porsche Surface Coated Brake (PSCB), potrivit dinamicii superioare a modelului. Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) poate fi comandat opțional. Mașina vine standard cu jante de 20 de inci.

Test drive Porsche Macan facelift – Porsche, adjectiv

Elemente unice, cum ar fi farurile LED în echiparea standard, prizele mari de aer, oglinzile Sport Design în culoarea caroseriei, eleronul din partea din spate și o evacuare sport cu țevi argintii, marchează imaginea specială a noului Macan Turbo.

Porsche Macan Turbo (3)

Viitorul posesor de Macan Turbo va primi scaunele sport cu 18 reglaje, îmbrăcate în piele, și sistemul BOSE Surround Sound cu 14 incinte, dar și un pachet Comfort în echiparea standard. Un volan GT sport, preluat de la 911, este disponibil contra cost.

Propulsie surpriză în gama Porsche Macan

Informațiile relevante vor fi redate de sistemul Porsche Communication Management (PCM) cu ecran tactil full HD de 10,9 inci. sistemul include și navigație online cu informații despre trafic oferite în timp real, și control vocal.

Porsche Macan Turbo (4)

Parbrizul încălzit și sistemul de asistență pentru blocaje rutiere sunt pe lista de opțiuni. Noul Porsche Macan Turbo este deja disponibil pentru comandă.

Adaugati comentariu