Noul Renault Captur are un preț de pornire de 15.900 euro

Renault România a anunțat oficial prețurile pentru noua generație a SUV-ului de clasă mică Captur.

În cadrul evenimentul de lansare în România a noului model Captur, importatorul mărcii franceze a anunțat prețurile pentru noul model.

Noul Renault Captur are un preț de pornire de 15.900 euro (TVA inclus) pentru versiunea echipată cu motor pe benzină TCe 100 (1.0 100 CP) în echipare Life. Prețurile pentru modelul Captur echipat cu motor diesel încep de la 17.750 euro (TVA inclus) pentru propulsorul Blue dCi 95 (1.5 95 CP) și echiparea Life.

Pentru motorizarea pe benzină de 1.0 litru și 100 CP există și versiune GPL.

La jumătatea anului gama Renault Captur va primi și o versiune plug-in hybrid echipată cu motorul pe benzină de 1.6 litri și două motoare electrice alimentate de o baterie de 9.8 kWh.

Versiunea de echipare de bază Life include o listă bogată de dotări: sistem automat de frânare cu detectarea pietonilor și a bicicliștilor, cruise control, limitator de viteză, menținerea automată a benzii de rulare, detectarea indicatoarelor rutiere, aer condiționat manual, geamuri electrice față, oglinzi retrovizoare cu reglaj electric, bluetooth, planșă de bord cu display de 4.2 inch, faruri și stopuri LED, lumini de zi LED, jante de oțel 16 inch.

Nivelele superioare de echipare sunt Zen și Intens. Renault Captur Zen vine echipat cu volan îmbrăcat în piele, sistem multimedia Easy Link cu display vertical de 7 inch și încărcare inductivă pentru telefonul mobil. Pentru nivelul Intens se mai adaugă senzori de parcare, fază lungă automată, frână de parcare electronică și Auto Hold, aer condiționat automat, Multi-Sense cu trei moduri de rulare, jante aliaj de 17 inch.

 

Adaugati comentariu