Noul Renault Koleos facelift – Informații și fotografii oficiale

Noul Renault Koleos facelift (18)

Noul Renault Koleos facelift vine cu o serie de elemente noi de design, cu materiale cu o calitate superioară la interior și cu două surprize sub capotă.

Cel mai mare membru al familie de SUV-uri de la Renault, Koleos, a primit o serie de actualizări, care îl fac mai modern și mai confortabil.

Noul Renault Koleos facelift (30)

Koleos vine cu o grilă a radiatorului redesenată, cu un pachet de elemente cromate, protecții pentru caroserie cu o formă nouă și jante cu design nou, în două nuanțe, cu dimensiuni de 17, 18 și 19 inci. Își face apariția în gamă și o nouă culoare exterioară, Vintage Red.

Test comparativ: Peugeot 5008, Skoda Kodiaq, Nissan X-Trail și Renault Koleos

Cabina noului Renault Koleos facelift propune materiale mai bune, scaune mai confortabile, îmbrăcate opțional în piele nappa, cu funcții de încălzire, ventilație și masaj, dar și posibilitatea de a înclina bancheta în două trepte, asigurând astfel un plus de confort.

Noul Renault Koleos facelift (7)

Producătorul francez a operat modificări și asupra sistemului multimedia R-Link2, redat pe un ecran de 8,7 inci. Sistemul de frânare automată de urgență primește acum și funcție de detectare a pietonilor, iar pe lista sistemelor de siguranță se află și asistentul de avertizare la părăsirea benzii de circulație, și cruise control adaptiv.

Test drive Renault Koleos

Koleos facelift vine cu o gamă nouă de motorizare, care pornește cu versiunea entry level de 1,7 litri, care dezvoltă 150 de cai putere și 340 Nm, cuplat la o transmisie automată CVT X-Tronic. Mașina pusă în mișcare de acest propulsor ajunge de la 0 la 100 km/h în 11,8 secunde și atinge o viteză maximă de 190 km/h.

Noul Renault Koleos facelift

La polul opus se află versiunea cu motor dCi de 2.0 litri, 190 de cai putere și 380 Nm, cuplată la aceeași transmisie CVT X-Tronic, dar și la un sistem de tracțiune integrală, pentru un sprint de la 0 la 100 km/h în 10,1 secunde și o viteză maximă de 198 km/h.

Toate versiunile sunt echipate cu rezervor AdBlue și sunt conforme cu noul standard de emisii Euro6 d Temp.

Noul Renault Koleos facelift va putea fi comandat începând cu această vară, iar primii clienți își vor primi mașinile începând cu luna octombrie.

Adaugati comentariu