Noul Renault Latitude oficial în România

Latitude este noua berlina premium Renault, care completeaza oferta Laguna in segmentul mediu superior. Prețurile încep de la 21.000 euro cu TVA.

Dimensiunile exterioare si interioare “best in class”,  scaunul sofer cu masaj personalizabil si sistemul de management al calitatii aerului din care face parte ionizatorul si difuzorul de parfum sunt doar cateva din atuurile noului model Renault.

Gama Latitude cuprinde trei versiuni de echipare, Privilege, Luxury si Initiale si patru motorizari: 2,0 16V 140 CP (benzina) si trei turbodiesel common rail: 2,0 dCi 150 CP cuplat la o cutie de viteze manuala (6 trepte), 2,0 dCi 175 CP si 3,0 dCi V6 240 CP, ambele cuplate unei cutii de viteze automata (6 trepte).

Preturile de lansare pornesc de la 21.000 euro inclusiv TVA, pentru versiunea de intrare in gama, Privilège, care este foarte bine echipata. Printre echipamentele standard regasim, sase airbaguri, ESP (controlul traiectoriei), tempomat-limitator de viteza, radio CD MP3 Bluetooth Plug & Music, aer conditionat cu reglare automata bi-zona, ionizator si difuzor de parfum, geamuri electrice fata si spate, oglinzi retrovizoare reglabile si rabatabile electric, senzor de lumina si ploaie, proiectoare de ceata, inchidere centralizata si demaraj cu card maini libere, asistenta la parcare fata si spate, tapiterie mixta piele-textil, jante aluminiu 17”, volan imbracat in piele.

Renault Latitude va fi masina oficiala a Festivalului de Film de la Cannes editia mai 2011, in cadrul parteneriatului istoric ce leaga Renault de lumea cinematografica de peste 110 ani.

Latitude va ajunge in showroom-urile din Romania la inceputul lunii aprilie 2011, insa clientii pot comanda imediat modelul la oricare din punctele de vanzare din reteaua Renault.

Adaugati comentariu