Noul Renault Megane RS: Primul teaser oficial

Noul Renault Megane RS va fi lansat anul acesta, informație confirmată de primul teaser oficial al viitorului hot hatch de clasă compactă.

Renault nu a dat niciun fel de detalii referitoare la specificațiile tehnice și nici la data precisă a prezentării noului Megane RS: Cel mai probabil, însă, debutul oficial va avea loc în toamnă, la Frankfurt. Vechiul model a ieșit deja din producție, din septembrie 2016.

Designul rămâne încă secret. Teaserul prezentat azi dezvăluie doar silueta mașinii, ascunsă sub o husă de culoare albă. Singurul detaliu vizibil este forma proiectoarelor de ceață LED, similară celei utilizate deja de Clio RS facelift.

Noul Megane RS va fi animat de un turbo cu patru cilindri complet nou, puterea maximă urmând să depășească 300 CP. Tracțiunea va rămâne pe roțile din față, iar Renault va oferi în continuare o cutie manuală, spre deliciul plăcerii de a conduce. În prezent, cea mai puternică versiune din gama Megane, modelul GT, are 205 CP.

Anunțul făcut de Renault vine în semn de recunoștință pentru iubitorii mărcii, pagina de Facebook a constructorului francez celebrând astăzi atingerea pragului de un milion de fani.

Adaugati comentariu