Noul Renault Megane RS: Debut la Monaco, turbo de 300 CP (update)

Noul Renault Megane RS va avea un motor complet nou cu patru cilindri, supraalimentare turbo și o putere maximă de 300 CP, dezvăluie surse din cadrul Renault. Noul hot-hatch debutează pe 26 mai, la Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco.

Motorizarea care își va face apariția sub capota noii generații RS este aceeași unitate de 1,8 litri care a debutat alături de noul Alpine Coupe A110. Modelul mărcii sportive renăscute afișează, însă, o putere de 252 CP. În prezent, cea mai puternică versiune din gama Megane, modelul GT, are 205 CP, în timp ce generația anterioară a lui Megane RS oferea 275 CP.

Tracțiunea va rămâne pe roțile din față, iar Renault va oferi în continuare o cutie manuală, spre deliciul plăcerii de a conduce.

Noul Renault Megane RS va fi prezentat în premieră la Monaco Grand Prix, weekendul acesta, ocazie cu care noul hot-hatch va face un tur al circuitului stradal, cu Nico Hülkenberg la volan. Debutul public va avea loc în toamnă, la Salonul de la Frankfurt. Vechiul model a ieșit deja din producție, din septembrie 2016.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top