Noul Renault Twingo oficial în România de la 9.300 euro

La un an de la lansarea oficială a modelului Twingo pe piața internă, Renault prezintă noua generație cu un preț de pornire indentic cu cel al modelului precedent.

Integrând elemente stilistice care vor defini identitatea vizuală a tuturor modelelor viitoare din gama Renault , noul Twingo afisează o personalitate puternică, optimistă, în spiritul Twingo.

Optimismul estetic se traduce prin cele doua noi nuanțe pentru caroseriei, Fuchsia (metalizată) si Bleu Bermudes (nemetalizată specială), care completează o paletă cromatică alcătuită din Noir Nacré, Bleu Majorelle, Gris Platine, Bleu Malte, Brun Cajou, Vanille, Blanc Glacier si Rouge Vif.

Citeste testul cu Renault Twingo 1.2 16vDe asemenea, pentru noul Twingo, sunt disponibile ca si dotare opțională noile jante 15’’ Air de culoare negru cu efect diamantat.

Un Twingo cu personalitate puternică

Noul Twingo propune noi opțiuni de personalizare cu elemente de calitate, care pot fi aplicate în uzină, la un preț accesibil. În primul rând, cele sapte noi stickere de plafon (Mosaic, Black Halo, White Halo, Stars, Devil, Clear Stripes, Dark Stripes) sunt propuse la un tarif de 150 €, inclusiv TVA. Apoi, cele sapte combinații coloristice pentru a asorta carcasa oglinzilor retrovizoare cu extremitatea bandourilor de protecție laterală, la un tarif de 35 € inclusiv TVA, pot da un plus de personalitate design-ului exterior, contrastând cu nuanța de bază a caroseriei.

Noul Twingo oferă foarte mult… pentru acelasi preț ca si predecesorul său

Încă de la primul nivel de echipare, Trend, noul Twingo este echipat standard cu : ABS, airbag-uri frontale si laterale, aer condiționat, închidere centralizată cu telecomandă, geamuri față cu reglaj electric, oglinzi retrovizoare cu reglaj electric, proiectoare de ceață, computer de bord, tempomat-limitator de viteză. Iar prețul pentru Trend 1,2 16V 75 CP se menține la acelasi nivel cu versiunea echivalentă a generației anterioare.

Printre modelele din segmentul său, noul Twingo este singurul care propune scaune spate independente si culisante pentru o modularitate fără concurență.

Noul Twingo : de la 9 300 € (inclusiv TVA) sau de la 59 €/ lună (inclusiv TVA).

Adaugati comentariu