Noul SEAT Mii electric – Informații și fotografii oficiale

Noul SEAT Mii (12)

Noul SEAT Mii electric primește o autonomie de până la 260 de kilometri, iar SEAT promite că va avea și prețuri accesibile. Primul model electric al casei spaniole vine cu un look nou și funcții moderne, care îl fac atrăgător pentru cei care vor o mașină cu emisii zero.

SEAT vrea să contureze o imagine dinamică, elegantă și modernă pentru noul său Mii, căruia i se vor alătura, în curând, și alte modele electrice sau PHEV. Pe listă se află SEAT el-Born electric, Tarraco și Leon plug-in hybrid, dar și versiuni ultra-performante Cupra Formentor și Cupra Leon plug-in hybrid.

Noul SEAT Mii (2)

Cu proporții compacte (3.557 mm în lungime, 1.645 mm în lăție, 1.478 mm în înălțime și un ampatament de 2.420 mm), Mii promite agilitate în oraș, dar și un caracter practic tipic modelelor mai mari. 250 de litri este volumul oferit de portbagajul său, ajungând la 923 de litri odată cu rabatarea banchetei. Denumirea iluminată a modelului pe partea posterioară, stickere care anunță că este vorba despre o mașină cu emisii zero și jante de 16 inci cosmo grey sunt elemente care îl ajută să atragă priviri.

Cabina noului Mii, anticipat de un teaser în luna martie, primește un bord nou, lumină ambientală, scaune încălzite cu look sportiv, volan, schimbător și frână de parcare îmbrăcate în piele. Mii este echipat standard cu sistem de asistență la menținerea benzii de circulație.

Noul SEAT Mii (3)

Schimbările majore au fost operate însă, sub capotă. Motorul lui Mii electric produce 83 de cai putere și un cuplu de 212 Nm și îl propulsează de la 0 la 50 km/h în doar 3,9 secunde, până la o viteză amximă de 130 km/h. O baterie litiu-ion cu o capacitate de 36,8 kWh îi asigură o autonomie de până la 260 de kilometri în ciclul de testare WLTP. De la o sursă de curent alternativ, bateria se încarcă până la 80% în 4 ore, iar de la o sursă de curent continuu într-o oră.

Este și primul model de la SEAT care va primi SEAT CONNECT, o funcție care permite accesarea datelor de rulare, aflarea poziției de parcare și a stării vehiculului, dar și controlarea sistemului de aer condiționat, de la distanță, cu ajutorul unei aplicații descărcate pe telefonul mobil.

Noul SEAT Mii (1)

Două linii de echipare și cinci pachete vor fi disponibile: Garage, Easy Flex, Below Zero, Home Charge și FAST.

Viitorul posesor de SEAT Mii poate alege una dintre culorile exterioare Deep Black, Candy White, Tornado Red, Costa Blue și Tungsten Silver.

Cei care doresc noul SEAT Mii, dar nu vor să-l cumpere, pot alege un leasing anual privat. Pentru cei care vor să-l cumpere, acesta va putea fi comandat începând cu luna septembrie.

 

Adaugati comentariu