Au început lucrările la noul sediu Renault Romania

Noul sediu Renault Romania va fi gata în 2019, lucrările de construcție demarând astăzi, în prezența lui Yves Caracatzanis, Managing Director Groupe Renault România.

Noile birouri vor fi concepute şi realizate după standarde moderne, cu spaţii colaborative, având rolul de a crea un context pozitiv pentru motivaţia angajaţilor. Este pentru prima oară de la venirea Grupului Renault în România, când constructorul reuneşte toate activităţile situate la Bucureşti într-un singur spaţiu.

Viitorul sediu unic Renault Bucharest Connected (RBC) va fi situat pe strada Preciziei nr. 3G, aproape de mijloace de transport (metrou, autobuz), dar şi de celălalte entităţi ale Grupului Renault România : Centrul Tehnic Titu şi uzinele de la Mioveni,  ceea ce va facilita deplasările angajaţilor la şi de la locul de muncă. Clădirea RBC, P+7,  va fi construită pe o suprafaţă de 47.000 m² (40.000 m² prima clădire şi 7.000 m², a doua clădire) şi este încadrată în Clasa A, respectând normele de calitate de top pentru acest tip de construcţie.

RBC va avea în dotare showroom pentru vehiculele Groupe Renault, 1000 de locuri de parcare, un amfiteatru cu capacitate de 350 de locuri destinat evenimentelor interne şi externe, restaurant, cabinet medical, infrastructură informatică.

Termenul de realizare a proiectului este 2019, ţinând cont în derularea acestuia de etapele standard de execuţie, ca în cazul oricărui proiect de acest gen. Este pentru prima oară de la venirea Groupe Renault în România când compania reuneşte toate activităţile situate la Bucureşti (design, inginerie, servicii de business, comerţ şi alte funcţii suport) într-un singur spaţiu.

Momentul simbolic al începerii construcţiei a fost marcat de Yves Caracatzanis, Managing Director Groupe Renault România, Cécile de Guillebon, Global Alliance Facility Director, Dimitris Raptis, Deputy Chief Executive Officer și Chief Investment Officer Globalworth și de Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6 din București.

RBC va fi dezvoltat de către Elgan Offices SRL, o companie deţinută în mod egal de Globalworth şi Elgan Group (reprezentată de dl. Simon Roth).

sediu-renault-romania (3)

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top