Noul Spark lansat în România

Noul Spark a fost lansat și în România. Modelul reprezintă un nou început și are un design cu trăsături moderne și expresive.

Noul autovehicul mini creat de Chevrolet reprezintă un nou început, un autovehicul care contrazice judecata populară conform căreia autovehiculele de mici dimensiuni sunt fie la modă, fie practice, fie de calitate premium, fie cu un raport bun calitate/preţ.

De la bun început, Spark a fost creat pentru a avea un design cu trăsături moderne şi expresive, dar să ofere în acelaşi timp un spaţiu generos şi un nivel excepţional de funcţionalitate. Puţine dintre modelele acestei clase, existente în prezent pe piaţă, prezintă avantajele unui autovehicul cu cinci uşi, cinci scaune şi un compartiment pentru bagaje atât de practic.

Piesa de rezistenţă a habitaclului este panoul de instrumente în stilul celor existente în dotarea motocicletelor, în partea superioară a coloanei de direcţie, care furnizează şoferului toate informaţiile de care are nevoie într-o manieră compactă, ergonomică. Vitezometrul analog este susţinut de un tahometru digital, la fel ca în cazul unei motociclete.

Dimensiunile autovehiculului şi nivelul ridicat de manevrabilitate sunt perfect adaptate traficului urban. Noul autovehicul mini de la Chevrolet are o dimensiune compactă: cu o lungime de numai 3640 mm şi o lăţime de 1597 mm, se va strecura cu uşurinţă în spaţiile strâmte din oraş.

Oferta de lansare include două motoare, ambele unităţi pe benzină cu o cilindree de 1,0, respectiv 1,2 litri. Acestea au caracteristici tehnice apropiate şi sunt prevăzute cu un bloc al cilindrilor din fontă şi o chiulasă din aliaj, cu două axe cu came în chiulasă şi patru supape per cilindru. Ambele sunt echipate cu sistem de injecţie multi-port, respectă standardul de emisii Euro V şi sunt disponibile împreună cu o cutie de viteze manuală cu cinci trepte de viteză.

Adaugati comentariu