Noul SUV Peugeot 4008 debutează oficial la Salonul Auto de la Geneva

Construit pe o platformă tehnică identică cu Mitsubishi ASX, noul SUV compact lansat de Peugeot are toate șansele să devină un best seller pe piețele europene.

4008, o altă premieră mondială a Salonului Auto de la Geneva, simbolizează atât direcția ascendentă a Mărcii Peugeot, cât si perspectiva internaționalizării. Grație aspectului distinctiv, a caracteristicilor 4×4, modelul 4008, cu vânzări estimate la peste 70% în afara Europei, este un răspuns la necesitățile tot mai ridicate ale utilizatorilor de vehicule all-terrain, din segmentul compact SUV.
Citeste testul cu Mitsubishi ASX 1.8 DI-DNăscut din parteneriatul PSA Peugeot Citroen – Mitsubishi, 4008 se bucură de o personalitate puternică, usor dse asociat cu Marca Peugeot.

Un echilibru perfect: noile coduri stilistice sunt aplicate cu rigurozitate, caracterul “off-road” este accentuat de adoptarea grilei cu design vertical, bandourilor de protecție pentru lateral si pasajelor funcționale ale roților.

Interiorul modelului 4008, se bucură de materiale variate si echipamente multiple, fiind echipat cu plafon panoramic vitrat, care oferă ocupanților o ambianță deosebită.

Extrem de compact (lungime: 4.34 m), oferă o manevrabilitate bună, iar spațiul pentru pasageri îl transformă într-un vehicul deosebit de versatil, potrivit atât pentru utilizarea zilnică cât si pentru petrecerea timpului liber.

Gama 4008 propune patru motorizări (două pe motorină si două pe benzină), pe piețele Europene, cu transmisie electronică 4×4 selectabilă.

Adaugati comentariu